2777
2789
22 هفته

عه مثل همیم چقدر وزن اضافه کردی ؟ تاریخ زایمانت چنده شهریوره

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام هفته هات شبیه منه. من لگن درد ندارم. خیلی معذرت میخوام قسمت واژنم از داخل تیر میکشه گاهی. ولی ت ...

وای نگو منم اینطوریم. سر دخترم هفته اخر اینطوری بودم

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!
ایشالا ک صدای قلب نی نیتو بشنوی کلی ذوق کنی 

ممنون خودم میگم زوده بزار هفته ی هشت برم دکترم میگه نه چون قبلا دوتا سقط داشتی زودتر باید بری به نظرتون شش هفته و پنج روز قلبش تشکیل میشه؟

کدومتون اینجا فاصله سنی بچه هاش کمه؟ من استرس دارم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
ممنون خودم میگم زوده بزار هفته ی هشت برم دکترم میگه نه چون قبلا دوتا سقط داشتی زودتر باید بری به نظر ...

من درست هفت هفته تمام رفتم قلبش بود. دکترم گفته بود همین موقع که میگم برو. نه دیرتر نه زودتر. 

یه خانم مستقل و قوی 
دکتر نمیگه مگه اینکه سونو بکنه دکتر سونو گرافی میگه  وقتی رفتی اگه نگفت باید بپرسی سونو آنوما ...

نه عزیزم من اخراشم.هم‌ سونوگرافی بهم گفت هم دکترم.دوستمون جواب داد بهم  کلمه س ک س هست که جنس رو میگع :/مگه میشه ننویسع اخهههه:/(

ممنون خودم میگم زوده بزار هفته ی هشت برم دکترم میگه نه چون قبلا دوتا سقط داشتی زودتر باید بری به نظر ...

من خودم شیش هفته رفتم تشکیل نشده بود کلی گریه کردم اما هشت هفته رفتم تشکیل شده بود 

دخترم معجزه زندگیم ❤️
نه عزیزم من اخراشم.هم‌ سونوگرافی بهم گفت هم دکترم.دوستمون جواب داد بهم  کلمه س ک س هست که جنس ر ...

اره من الان آنومالی هر دوتا بچمو میذارم ببین ننوشته

اصلا هیچ جا واسم ننوشته

یا حسین(ع)❤️❤️❤️