2777
2789
ممنون خودم میگم زوده بزار هفته ی هشت برم دکترم میگه نه چون قبلا دوتا سقط داشتی زودتر باید بری به نظر ...

اره من٦هفته و٦روز قلبش ميزد😍دورش بگردم

صداشم واسم پخش كرد اصلا باورم نميشد

اخه من يكبار باردازي پوچ داشتم

سلاااام. من سرم سنگین شده .یکی دوساعته اینجوری شدم .نمیتونم زیاد وایسم حال ندارم وقتی دراز میکشم هم ...

فشارت رفته بالا گردنتم درد میکنه ؟گر گرفته ای ؟

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من هفته ۲۳ام 😑یعنی تعجب ام تا الا زنده موندم از بس حالم بد بود منتظرم برسم به هفته ۳۷و اینا زایمان کنم به امید خدا برام دعا کنین خیلی سختی کشیدم به اینجا رسیدم 😢

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
ممنون خودم میگم زوده بزار هفته ی هشت برم دکترم میگه نه چون قبلا دوتا سقط داشتی زودتر باید بری به نظر ...

نمیدونم ولی به نظرم همون هشت هفته بری بهتره چون ممکنه زود باشه استرس بگیری من هشت هفته رفتم

سلاااام. من سرم سنگین شده .یکی دوساعته اینجوری شدم .نمیتونم زیاد وایسم حال ندارم وقتی دراز میکشم هم ...

نمک اینا نخور اصلا. الانم فشارتو چک کن. اگه بالای ۱۳ عه برو درمونگاه. 

یه خانم مستقل و قوی