2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 47 پست

بعد خشک شدن هالع انداخت؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مبارکه اولیه؟

نه دومی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=134296633]انشالله شماهم زود بچه داری من ک این ماه کیست دارم این ماهو برا اقدام از دست دادم حتی پریودم نمیشم😪[/QUOTE 

ان شاءالله همچنین واس تو ...کیست چیزی نیس ان شاءالله خوب میشی ولی خدا وکیلی هیچی مثل رازیانه مریضیای رحم و خوب نمیکنه

مبارکه 

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

6سالشه امسال میره مدرسه 

دارم از استرس می میرم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
[QUOTE=134296633]انشالله شماهم زود بچه داری من ک این ماه کیست دارم این ماهو برا اقدام از دست دادم حت ...

دکترمم گفت چیزی نیس بنظرت قرصو نخورم رازیانه بخورم؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

منتظرش نبودیم شرایطم خوب نیست بچه کلاس اولی احتمالا اثاث کشی 

دکترمم گفت چیزی نیس بنظرت قرصو نخورم رازیانه بخورم؟

من نمیتونم نظر بذم والا چون دکتر نیستم ولی رازیانه کیست عفونت رحم و ...هر چی که مربوط ب مشکلا ت رحم و تخمدان هست و از بین میبره.یک قاشق چای خوری پودر رازیانه رو تو یه استکان اب جوش بریز روش ی نعلبکی چیزی بذار. بعد ده دقیقه بخور اگه 40 روزم که بخوری ک عالی میشه من که خودم نتیجه گرفتم

من نمیتونم نظر بذم والا چون دکتر نیستم ولی رازیانه کیست عفونت رحم و ...هر چی که مربوط ب مشکلا ت رحم ...

مرسییی عزیزم 

امتحان میکنم

من نمیتونم نظر بذم والا چون دکتر نیستم ولی رازیانه کیست عفونت رحم و ...هر چی که مربوط ب مشکلا ت رحم ...

در صورتی که پرولاکتین بالا باشه مصرف رازیانه بدترش میکنه 

خانوم هایی که پرولاکتین بالا یا تیروئید دارن نباید مصرف کنن یا حداقل زیر نظر پزشک 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!