2777
2789

رشتم ریاضیه رتبمم تقریبا خوب شده 

موندم چه رشته ای برم هرکی بهم یه چیزی میگه 

شما بگین کدوم مهندسی بهتره 

اطرافیانتون کسی بوده تجربه شو بهم بگید

من خودم مهندسی کامپیوتر سوالی دلری بپرس

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من علاقه ندارم به کامپیوتر ولی همه میگن فقط برو کامپیوتر واقعا میارزه که قید علاقمو بزنم؟؟

به چی علاقه داری اینو اول بگو تا بهت بگم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

من علاقه ندارم به کامپیوتر ولی همه میگن فقط برو کامپیوتر واقعا میارزه که قید علاقمو بزنم؟؟

صنایع هم الان  بازار کار خوبی داره

کامپیوتر باید علاقه  حوصله و تمرکز بالا داشته باشی  برای کد نویسی یا هرچی دیگه

هر چی خودت دوست داریدر مورد اونا تحقیق کن یکی رو انتخاب کنبه نظرات مردم چیکار داری🤣تو میخوای اون رش ...

وایی دیوونم کردن هی میگن کامپیوتر نری پشیمون میشی کامپیوتر فلانه بمانه خسته شدم دیگه

به چی علاقه داری اینو اول بگو تا بهت بگم

کلا مهندسی هارو به جز کامپیوتر دوست دارم اینجوری نیستم که فقط الان علاقم یچیز باشه ولی رشته ای رو میخوام که ریاضی توش باشه و آینده دار باشه