2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم.یبار دعوامون شد بهم گفت کسی دیگه رو دوس دارم اون موقع جدی نگرفتم ولی الان باهام قهر کرده نیازی هم بهم نداره فک کنم راست گفت

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
میگه از اهنگهای تو گوشی م چه برداشتی داری  گفتم هر کی اینا رو گوش بده انگار یکی دیگه رو دوس دا ...

شاید داره باهات شوخی میکنه من اگ جات بودم حسمو بد نمیکردم و ب چیزای بدی فک نمیکردم و انرژیمو صرف چیزای یهتر و قشنگتررمیکردم 

شایدم داره حساستون میکنه ک توجهه شمارو جلب کنه

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤
میگه از اهنگهای تو گوشی م چه برداشتی داری  گفتم هر کی اینا رو گوش بده انگار یکی دیگه رو دوس دا ...

اگه بخواد بره دنبال کسی دیگه و بحثه خیانت باشه

مهریه مو میذارم اجرا ودرخواست طلاق میکنم

[QUOTE=134286363]نمیدونم.یبار دعوامون شد بهم گفت کسی دیگه رو دوس دارم اون موقع جدی نگرفتم ولی الان باهام قهر کرده نیا ...[/QUOTچون باهم قهرید واقعا همچین فکری میکنی؟؟،

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤
چند وقته ازدواج کردید؟ ما 4 ماهه ازدواج کردیم اومدیم خونمون مثلا

من ۳ ماهه اومدن خونم عروسی کردم.خیلی حالم بده همش دارم به این فکر میکنم که اگر قرار بود شوهرم انقدر زود ازم سرد بشه ولم بکنه چرا ازدواج کردم لعنت بهم

اگه بخواد بره دنبال کسی دیگه و بحثه خیانت باشه مهریه مو میذارم اجرا ودرخواست طلاق میکنم

اگر بگه مهریه بخای طلاقت نمیدم چی؟و اذیتت بکنه

من ۳ ماهه اومدن خونم عروسی کردم.خیلی حالم بده همش دارم به این فکر میکنم که اگر قرار بود شوهرم انقدر ...

منم تو این 4 ماه دیگه چیزی نیس که ندیده و نشنیده باشم خیلی سرد و بد رفتاره باهام همش انتقاد میکنه ازم