2777
2789
شوخ هست خیلی ولی حسم و رفتارش بهم میگه منو دوست نداره

عزیزم نباید این احساسو داشته باشی انقدر انرژی منفی نفرس و مثبت باش ....

خدایی نکرده چیزی ندیدی ک نگرانی 

درضمن جواب خودتم اشتباه بوده وقتی این سوالو پرسید 

باید میگفتی اینا همه حرفای دل خودته من برای من 

نکه بگی انگار یکی دیگه رو دوس داره

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤
[QUOTE=134286363]نمیدونم.یبار دعوامون شد بهم گفت کسی دیگه رو دوس دارم اون موقع جدی نگرفتم ولی الان ب ...

اره دیگه.دلیل قهر کردنمونم همین چیزا بود آخه هی از ظاهرم ایراد میگرفت رابطه سرو خشک با هم داشتیم دوسم نداشت و خیانت کرد میدونم اینو

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو این 4 ماه دیگه چیزی نیس که ندیده و نشنیده باشم خیلی سرد و بد رفتاره باهام همش انتقاد میکنه از ...

نمیخام بد دل بکنمت آدم با آدم فرق داره ولی انگار مثل شوهر منه شاید خوشی زده زیر دلش یا با یکی ازین لرزه ها دوست شده انقدر حرص خوردم این مدت بدنم درد میکنه

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
این حرفا هر ادم آرومی رو جوشی نمی کنه بنظرت

انقد اینطوری باهام حرف زده که جوشی نمیشم فقط از درون تا مرز نابودی و مرگ میرم و برمیگردم چیزی برام نزاشته بمونه هیچ عزت نفسی برام نذاشته بمونه

اره دیگه.دلیل قهر کردنمونم همین چیزا بود آخه هی از ظاهرم ایراد میگرفت رابطه سرو خشک با هم داشتیم دوس ...

ببخشید این سوالو میپرسم ولی قبل ازدواج دوس بودید باهم؟

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤

شاید منظورش ازاینکه کسی رودوست داره خود شمایی،خب...یا داره شوخی میکنه.استرس چیزی رونداری؟چون فککنم بخاطر استرس یا فکرای زیاد اینجوری شدی

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑
انقد اینطوری باهام حرف زده که جوشی نمیشم فقط از درون تا مرز نابودی و مرگ میرم و برمیگردم چیزی برام ن ...

عزیزم بفکر خودت باش من با سی سال سن نه اعصاب دارم نه روان  دلت برای خودت بسوز 

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت 
اگر بگه مهریه بخای طلاقت نمیدم چی؟و اذیتت بکنه

میزنم به بیخیالی و باهاش زندگی میکنم چون در اینصورت وجود منم براش اذیته و اگر برم بدون مهریه گرفتن که بهترین شرایطو براش مهیا کردم

بعدم فکر کنم برای درخواست مهریه میشه شکایت کرد و بازداشتش میکنن

ولی دیگه اینکارا مال مرحله ی اخره که دیگه هیییچ پلیو نخوای سالم بذاری