2777
2789
میزنم به بیخیالی و باهاش زندگی میکنم چون در اینصورت وجود منم براش اذیته و اگر برم بدون مهریه گرفتن ک ...

اگر از خونه بندازتت بیرون و باهاش در حال زندگی و معاشرت نباشی چی؟کلا مهریه بخشیدن ضایه هست؟من انقدر حرص خوردم گاهی فک میکنم ببخشم همه چیو فقط برم واسه اینکه یه شب راحت بخابم 

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما سنتی ازدواج کردیم 

زوجایی ک از قبل باهم دوستن بهتر همو درک میکنن.

اما شما استرس و نگرانی رو از خودت دور کن ب خدا توکل کن 

وقتی میبینی گاهی اوقات سرده توام متقبلا سرد باش

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤
سر یک مبلغی میشه توافق میشه کرد و توافقی جدا شد.

مشکل اینه که پرو تر از این حرفاس و اصلا نمیاد پای صحبت ولی بهش بگم میبخشم همین الان میگه بیا بریم توافقی

خیلی دیگه شورشو درآورده خسته م کرده  همش همینطوری حرف میزنه رفتار میکنه فکر نکنم هیچ زنی بتون ...

اخه بلد نیست که شوخی که با یه خانم میکنن با شوخی که با دوستاش میکنه فرق داره با یه خانم نباید همچین شوخی ببخشید خرکی ای بکنه.این جور موقع ها تند برخورد کن باهاش.اولش بهت میگه وا تو چرا انقد بی جنبه ای ولی بعد چند بار یاد میگیره

اره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ پسر سابقمو میگم اینم باور نمیکنه بعد ک پیله میکنه میگم‌دروغ گفتم

حتییی اگ الانم زندگی کنارش اونجوری ک میخای نیس 

نباید ب روش بیاری عزیزم .

بزار دیوار حرمت بینتون حفظ بشه

خوب شما هم با خنده میگفتید پس چرا اومدی خواستگاری من میرفتی همون وکه دوستداری میگرفتی

همیشه همینو میگم 

ولی دیگه نمیتونم 

گفتم مجیور نیستی با من زندگی کن 

میتونی بری هر جور که دوست داری زندگی کنی چون یه بار میتونی زندگی کنی

خیلی دیگه شورشو درآورده خسته م کرده  همش همینطوری حرف میزنه رفتار میکنه فکر نکنم هیچ زنی بتون ...

دقیقا داره دست میزاره رو نقطه ضعفات سعی کن نسبت بهشون بی توجه باشی

زوجایی ک از قبل باهم دوستن بهتر همو درک میکنن. اما شما استرس و نگرانی رو از خودت دور کن ب خدا توکل ...

اینم اولش خوب بود دوسم داشت توی دوران نامزدی احساس کردم بهم خیانت کرده خیلی حس بدیه حس کردم کسی به بدنش دست زده هنوز یادم میفته چندشم میشه یبار یکی از شونه هاش یکم قرمز و کبود بود که مطمعنم کار من نبود فقط همش اینو از خودم می پرسم که چی کم داشتم کخ این بی وجدان اینطوری لهم کرد

اگر از خونه بندازتت بیرون و باهاش در حال زندگی و معاشرت نباشی چی؟کلا مهریه بخشیدن ضایه هست؟من انقدر ...

کارتون به اینجا رسیده؟

یه روز که سرکاره کامیون بیار جهیزیه تو بار بزن ببر و برو

کارتون به اینجا رسیده؟ یه روز که سرکاره کامیون بیار جهیزیه تو بار بزن ببر و برو

درو قفل کرده منم راه نمیده

حتییی اگ الانم زندگی کنارش اونجوری ک میخای نیس  نباید ب روش بیاری عزیزم . بزار دیوار حرمت بین ...

چرا بابا خیلیم دوسش دارم اما خب گاهی ب اونم فک میکنم وقتی عصبیم‌میکنه دهنمو باز میکنم چرت و‌پرت میگم ک کار بدیه واقعا همسرشمام حرف بدی زده امیدوارم مثل من نباشه🤦🏻‍♀️

اخه بلد نیست که شوخی که با یه خانم میکنن با شوخی که با دوستاش میکنه فرق داره با یه خانم نباید همچین ...

خییییلی خییییلی خیییلی اذیت میکنه با حرفاش هر روزم با ناراحتی میگذره 

منو سرتا پا بدی میبینه

هیچ چیز خوبی در وجود من پیدا نمیکنه 

همیشه همینو میگم  ولی دیگه نمیتونم  گفتم مجیور نیستی با من زندگی کن  میتونی بری هر ...

همسر منم اینجوری بیشتر وقتا خودش وبالا میبینه منم بلاخره یه ضعفایی توش دیدم تا چیزی بگه منم نقطه ضعفای خودش ومیگم ما چندسالم دوست بودییم همیشه میگم تو اون چندسال دوستی هم همین بودم نمیومدی خواستگاری چندروزه ام هست کلا بیخیال رفتارس شدم