میزنم به بیخیالی و باهاش زندگی میکنم چون در اینصورت وجود منم براش اذیته و اگر برم بدون مهریه گرفتن ک ...
اگر از خونه بندازتت بیرون و باهاش در حال زندگی و معاشرت نباشی چی؟کلا مهریه بخشیدن ضایه هست؟من انقدر حرص خوردم گاهی فک میکنم ببخشم همه چیو فقط برم واسه اینکه یه شب راحت بخابم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی دیگه شورشو درآورده خسته م کرده همش همینطوری حرف میزنه رفتار میکنه فکر نکنم هیچ زنی بتون ...
اخه بلد نیست که شوخی که با یه خانم میکنن با شوخی که با دوستاش میکنه فرق داره با یه خانم نباید همچین شوخی ببخشید خرکی ای بکنه.این جور موقع ها تند برخورد کن باهاش.اولش بهت میگه وا تو چرا انقد بی جنبه ای ولی بعد چند بار یاد میگیره
زوجایی ک از قبل باهم دوستن بهتر همو درک میکنن. اما شما استرس و نگرانی رو از خودت دور کن ب خدا توکل ...
اینم اولش خوب بود دوسم داشت توی دوران نامزدی احساس کردم بهم خیانت کرده خیلی حس بدیه حس کردم کسی به بدنش دست زده هنوز یادم میفته چندشم میشه یبار یکی از شونه هاش یکم قرمز و کبود بود که مطمعنم کار من نبود فقط همش اینو از خودم می پرسم که چی کم داشتم کخ این بی وجدان اینطوری لهم کرد
حتییی اگ الانم زندگی کنارش اونجوری ک میخای نیس نباید ب روش بیاری عزیزم . بزار دیوار حرمت بین ...
چرا بابا خیلیم دوسش دارم اما خب گاهی ب اونم فک میکنم وقتی عصبیممیکنه دهنمو باز میکنم چرت وپرت میگم ک کار بدیه واقعا همسرشمام حرف بدی زده امیدوارم مثل من نباشه🤦🏻♀️