2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

225 بازدید | 10 پست

سلام خانوما، من خیلی وقته خواننده خاموشم 

احتیاج دارم با کسی حرف بزنم و درد دلامو بگم 

راجع به گذران زندگیم و دل مشغولیم و مشکلاتمه، من‌ از دوران مجردی عاشق رشته ی انسانی و حقوق بودم، اما خونوادم علی الخصوص پدرم مخالف بود و من بدون هیچ بحثی رفتم رشته ی تجربی و دانشگاه شیمی قبول شدم و 4ترم خوندم و موفق نبودم آنچنان، با همسرم آشنا شدم و ازدواج کردیم، مهر عقدنامه م خشک نشده بود بی خبر خونوادم انصراف دادم و حقوق شهرستان بی کنکور ثبت نام کردم و با معدل بالا و 6ترمه تموم کردم، حالا ترم آخر ارشدم و همچنان از معدل بالاهای دانشگاهم، اینم بگم که ترمای آخر لیسانس جگرگوشه م به دنیا اومد و من با وجود همه ی اینا درسمو خوندم و نذاشتم معدلم پایین بیاد 

حالا میخوام وکالت شرکت کنم 

پارسال قبول نشدم و انتظار نداشتم قبول شم 

اما میخوام امسال قبول شم 

بچه م پسره و میدونید پسربچه شیطونه چقدر، شوهرم اصصصلا تو کارای خونه بهم کمک نمیکنه، خودم حساسم رو نظافت خونه، با این تفاسیر من چطور درس بخونم؟ چیکار کنم قبول شم؟ 

هرشب گریه میکنم 

بجای اینکه هر شب گریه کنی درستو بخون اون تایم😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین حالا که تا این همه مسیرو اومدی شوهر هیچوقت کمکت نمیکنه که تو خودتو بکشی بالا همه مردا همینن

چرا توقع داری ازش 

اصلا هم دیگه نگو کمکت کنه

صبح زودتر پاشو تا بچه خوابه یه دو ساعت بخون 

تمیزی خونه چه به درد ایندت میخوره خواهر

شما شاغلی؟ آره درست میگی  احتیاج دارم یکی اینارو بکنه تو کله ی پوکم

آره درس میدم با شوهرت جرو بحث نکن وقتی اومد خونه هم هی کتاب دستت نگیر که بهونه در بیاره و بگه همش کتاب میخونه ببین اگه موفق بشی همه میان سمتت ولی سر خورده باشی ادم حسابت نمیکنن خواهر جان