2777
2789
بە حرف دلت گوش ندە، اون تورو زدە خودت میگی چندین بارررر یعنی تو فلاکتی، باور کن زندگی خوشی هم دارە ...

والا من پدرم ی خوردہ ھی چیز میکنہ ھوامو ندارہ میترسہ وگرنہ خودم دلم با موندن نیست

والا من پدرم ی خوردہ ھی چیز میکنہ ھوامو ندارہ میترسہ وگرنہ خودم دلم با موندن نیست

فقط تصورکردم میخایدبریددادگاه میخادچی بگه؟بگه آقای قاضی این آلارم گوشیشوخاموش نمیکنه منم زدمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تصورکردم میخایدبریددادگاه میخادچی بگه؟بگه آقای قاضی این آلارم گوشیشوخاموش نمیکنه منم زدمش

اینقد عوضیہ میگہ زبون درازی میکنہ :-\  چارتا حرف اینجوری بزنہ دادگاہ طرف اونو میگیرہ

اینقد عوضیہ میگہ زبون درازی میکنہ :-\  چارتا حرف اینجوری بزنہ دادگاہ طرف اونو میگیرہ

نه  دادگاه اصلا اینطوری نیست حرف الکی بپذیره خودتونترسون تومدرک داری کتک خوردی زبون درازی وحرف بادهواست 

اونم راە میاد، نگران نباش الان اینجوری میکنە ک زندگیت بهم نریزە، خودت ثابت قدم باشی اونم راە میاد مطمئن باش 

بیکار کە میشوم برای بغض هایم غروب میبافم