2777
2789
عنوان

تاخیر پریود با خوردن پیاز درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 14963 بازدید | 94 پست

عزیزم پیاز درمانی که عیبی نداره خیلی هم خوبه.عقب افتادن پریودت میتونه دلایل زیادی داشته باشه.چه بسا باردار هم باشی

برو آزمایش بده

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه پیاله زرشک بریز توقابلمه کوچیک دوسه لیوان روش اب بریز تاجوش اومد حرارتو کم کن درقابلمه رو بذار پنج دیقه الهی ۷دیقه بجوشه توحرارت کم ابش که یکم کم شد و رنگ قرمز شد بذار سرد شه دولیوان از ابش بخور

میتونی اب جعفری هم همین مدلی کنی بخوری بااین تفاوت که به ابش دوقاشق دارچین یه قاشق اویشن و زنجبیل یکم زعفران و نبات بریزی بعد که جوش اومد حرارتوکم کن درقابلمه رو بذار ده دیقه بمونه توحرارت ابش که کم شد ببندگازو ازصافی رد کن به ابش عسل بریز بعد که سرد شد بخورازش دولیوان

ولی زرشک عالیه

میتونی قرص اورزانسی تنسی بخوری ۶روز بعد پری میاد

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️
آخی عزیزم  دلیل عقب افتادنم نمیدونم چیه خیلی حالم بده نمیدونم برم آزمایش خون بدم.چجوریه حتما د ...

نه برو بیمارستان شخصی ازمایشگاهش بگی میگیرن ازمایشو ۳۰تومن ایناس با دفترچه

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️
نه دیگه خسته شدم  قیدش و زدم ۵ بار حامله شدم همش مرد دیگه خونی برام نمونده از بس خونریزی کردم

ای بابا اخه منم سه بار سقط داشتم ولی تو هفته های پایین مال شما بزرگ بودن اخه

ببین یه پیاله زرشک بریز توقابلمه کوچیک دوسه لیوان روش اب بریز تاجوش اومد حرارتو کم کن درقابلمه رو بذ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت امتحان میکنم حتما

من همش یه امیدی دارم ک باردارم😞