2777
2789
عنوان

کار در خانه

220 بازدید | 17 پست

خانما کسی تجربه داشته که با وجود بچه زیر یه سال کار کرده  باشه اما توخونه . یعنی یه منبع درامد داشته باشه ؟؟به نظرتون با وجود نوزاد وقت میشه ؟؟؟

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

چه کاری باشه مثلا 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اصلا نمیصرفه من همه رو کار رو امتحان کردم . زیرشلواری جوراب و.. عمده گرفتم فروختم همش رو دستم موند . پاکت پول درست کردم رو دستم موند . اسکاج درست کردم اصلا خوب نبود. لیف درست کردم. یا خیلی کارااااا . اصن خوب نبودن اما یه کار جدید میخوام بکنم . میخوام از پست بانک یا بانک کارش شارژ بگیرم اگ عمده بگیرم کمتر میگیرن مثلا اونا 2000 رو میدن 1900 اینا بعد 2200 بفروشم باز خوبه . حداقل ضرر نیس . ب پرورش الوورا هم فک میکنم

ازاین کارایی که زنا میکنن . سبزی پاک کردن . ترشی درست کردن و ...بافتنی نمد دوزی . به نظرت میشه؟

عزیزم بستگی به همت خودت داره اگه زرنگ باشی آره وقتایی که بچه خوابه میشه نوزادم که بیشتر وقتشا میخوابه مثلا خود من خیلی دوست دارم یه کاری کنم درآمد داشته باشم ولی مطمئنم نمیتونم چون خیلی اهل برنامه ریزی نیستم همشم بچمو بهونه میکنم به کارای خونه خودمم نمیرسم 😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
رزین یه ترکیب که وقتی خشک بشه مثل شیشه میشه اگه بخوای من عکس یه گردنبندمو برات میزارم 

ممنون میشم بفرستی گلم . باکارای جدیدی اشنا شدم

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
ممنون میشم بفرستی گلم . باکارای جدیدی اشنا شدم

ببین عزیزم این پلاک رزینه که وسطش گل خشک گزاشتن من این گردنبند رو ۳۵ تومن خریدم از یه پیج ولی فک کنم روی هم رفته ۱۵ تومن برای فروشنده خرج داشته و بقیش سود بوده 

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️