2777
2789
عنوان

کار در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 17 پست
ببین عزیزم این پلاک رزینه که وسطش گل خشک گزاشتن من این گردنبند رو ۳۵ تومن خریدم از یه پیج ولی فک کنم ...

چه ناز و دخترونه . خوشمان امد   

یکم ادم باید عقل اقتصادی داشته باشه دیه مثلا اینکه پیجو چجوری راه بندازم یا اصلا شریکی کار کنم یا بفروشم به فروشنده که دردسرای خودش رو داره

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
چه ناز و دخترونه . خوشمان امد     یکم ادم باید عقل اقتصادی داشته باشه دیه مثلا اینکه پیج ...

عزیزم اینا اول اینکه یادگیریشون خیلی راحته بعدش که یاد گرفتی توی خونه درست کن خودت مستقیم بزار توی پیج اینستا و سفارش بگیر. هزینه پست هم که با خودشونه...

بعدشم میتونی یه کوچولو هزینه کنی و توی اینستا برات تبلیغات پیجتو بزنن که دیگه انشالله کارت میگیره...

من دوستم انجام میده خدا رو شکر راضیه

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بم گفت که نمیتونی . نمیرسی ولی من دوست دارم بش ثابت کنم که میتونم میرسم ‌ دلم میخواد منو زن توانا ببینه . سطح توقعاتش از من بالا باشه

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد