2777
2789
عنوان

اقدام برای بچه دوم

387 بازدید | 40 پست

🤔🧐کیا برای باردوم باردارشدنشون عکس رنگی گرفتن لطفا بیایین راهنماییم کنین ممنون🤔🧐

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

عکس رنگی درد داره؟؟؟ من خیلی میترسم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس رنگی برا چی؟

برای زودباردارشدن،۹۹ درصدبا باراول اقدام باردارمیشین،من اولین بارداریم انجام دادم،واولین اقدام باردارشدم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
یه کوچولو قبلش یه مسکن بخور.

بله،مسکن تجویزمیکنن،ولی من نخوردم،مث دردشدیدپرودیه

برای زودباردارشدن،۹۹ درصدبا باراول اقدام باردارمیشین،من اولین بارداریم انجام دادم،واولین اقدام باردا ...

الکی عکس رنگی ننداز ول کن من بار سوم باردار شدم بار اول دوم نداره که 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
الکی عکس رنگی ننداز ول کن من بار سوم باردار شدم بار اول دوم نداره که 

انتظارکشیدن بعداقدام دیوونم کرده

ینی چجوری من نمیفهمم  باعکس رنگی ادم زودباردارمیشه

لوله های رحم رو پاکسازی میکنه واسپرم راحت ب تخمک میرسه،با متفورمین و کلومیفن.با اولین اقدام ۹۹ درصدشانس بارداری هست

چ جالب گفتم بقیه راهنماییم کنن من دارم بقیه رو راهنمایی میکنم😂😂😂😂

لوله های رحم رو پاکسازی میکنه واسپرم راحت ب تخمک میرسه،با متفورمین و کلومیفن.با اولین اقدام ۹۹ درصدش ...

بچه اولت چیه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
لوله های رحم رو پاکسازی میکنه واسپرم راحت ب تخمک میرسه،با متفورمین و کلومیفن.با اولین اقدام ۹۹ درصدش ...

عه من نمیدونستم مرسی ک گفتید 

منم میخام برای دومی اقدام کنم ولی منتظرم کروناتموم بشه 

خدایاشکرت ♥️♥️♥️
بچه اولت چیه

تو۲۸ هفته تو بارداری فوت شد.😢😭