2777
2789
عنوان

اقدام برای بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 40 پست
چ جالب گفتم بقیه راهنماییم کنن من دارم بقیه رو راهنمایی میکنم😂😂😂😂

😁😁😁😁😁میری به دکتر الکی میگی میخام عکس رنگی بندازم؟اونام میگن چشم؟😳

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه من نمیدونستم مرسی ک گفتید  منم میخام برای دومی اقدام کنم ولی منتظرم کروناتموم بشه

ان شاءالله،بچه اولتون چن سالشه،والا ماهم بخاطرکرونا باترسولرز اقدام میکنیم دیگه سپردیم ب خدا

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
😁😁😁😁😁میری به دکتر الکی میگی میخام عکس رنگی بندازم؟اونام میگن چشم؟😳

😂😂😂،میخواستم بدونم ب نطربقیه لازمه؟

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
ان شاءالله،بچه اولتون چن سالشه،والا ماهم بخاطرکرونا باترسولرز اقدام میکنیم دیگه سپردیم ب خدا

پسرم ۴سالشه دوس ندارم فاصله سنیشون زیادبشه ولی الان همش خونم بعدبارداری حداقل ماهی یک بارباید برای چکاپ دکتربریم واقعا میترسم 

خدایاشکرت ♥️♥️♥️
وااااای خدابهت صبر بده جنسیت چی بود؟

پسر،تازه چقدزجرکشیدم توبارداری،باویاروخونریزی و استراحت مطلقوازمایش و آمنیوسنتز و......تا وقتی بهم گفتن دوهعته دیگه زنده نمیمونه،و همین شد

پسر،تازه چقدزجرکشیدم توبارداری،باویاروخونریزی و استراحت مطلقوازمایش و آمنیوسنتز و......تا وقتی بهم گ ...

واااای خداصبرت بده خواهر انشالله این یکی صحیح و سالم بیاد بغلت ناراحت نشو اقدام کن کرونا معلوم نیس تاکی بره نمیشه که منتظر موند انشالله این ماه حامله ای 

پسرم ۴سالشه دوس ندارم فاصله سنیشون زیادبشه ولی الان همش خونم بعدبارداری حداقل ماهی یک بارباید برای چ ...

زنده باشه خدابراتون نگهش داره ان شاءالله،اره خوبه ماهم سه تا بچه ایم و فاصله سنیمون ۴ ساله،ب مامانمم میگم چطور۳تامونوتنظیم کردین رو ۴ سال اقدام کردین؟😂😂😂

واااای خداصبرت بده خواهر انشالله این یکی صحیح و سالم بیاد بغلت ناراحت نشو اقدام کن کرونا معلوم نیس ت ...

ممنون عزیزم،ان شاءالله هرکی بارداره خدامسافرشوصحیحوسالم بده بغلش،واسه هیچکی پیش نیادانشاءالله.خیییییییلی سخته،بخصوص سیسمونیشم تازه خریده بودم،الان مامانموشوهرم ازجلوشام قایمش کردن

واااای خداصبرت بده خواهر انشالله این یکی صحیح و سالم بیاد بغلت ناراحت نشو اقدام کن کرونا معلوم نیس ت ...

ان شاءالله

ممنون عزیزم،ان شاءالله هرکی بارداره خدامسافرشوصحیحوسالم بده بغلش،واسه هیچکی پیش نیادانشاءالله.خییییی ...

وووااای دختر چرا زود خریدی آخه

چقدر سخت انشالله هرکی منتظره به حق این ماه عزیز نینیش صحیح و سالم بیاد بغلش  

من عکس نگرفتم و بار اول باردار شدم

خداروشکر،بدنا باهم سیستمشون فرق داره،دارویی چیزی مصرف نکردین قبل اقدام

زنده باشه خدابراتون نگهش داره ان شاءالله،اره خوبه ماهم سه تا بچه ایم و فاصله سنیمون ۴ ساله،ب مامانمم ...

سلامت باشی عزیزم ان شالله شماهم ب زودی زود دوباره مامان میشی خدابهت ی نی نی خوجل ونازوتپلی بده ان شالله 

آررررره شوهرمنم فاصله سنیش باخواهربرادرش ۴ساله میگه آقام خدابیامرز ازاون اولم حسابش خوب بود میدونس کی اقدام کنه

خدایاشکرت ♥️♥️♥️