2777
2789

بچه ها  من تازه یک ماهمه بنظرتون دکتر رفتن واجبه؟؟؟

بهترین زمان برای دکتر رفتن جند هفتگیه؟؟

ممنون میشم راهنمای کنید

عزیزم باید بری پیش پزشکت 

تا برات دارو تجویز کنه 

با رعایت بهداشت برو حتما 

این همه خانم باردار ... یکیشم من ... 

مگه الکیه جان دلم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

رعایت کن برو باید تحت نظر باشی

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه دکتر نری

من رفتم دیروز هم مطب هم سونو 

البته برا بارداری نبود ولی خوب کلا بدونه ماسک ودستکش راه نمیدن 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عزیزم قرص فولیک اسید باید بخوری اگه درد نداری و لکه بینی نداره بهتر نرو از داروخونه فولیک اسید بخر ب ...

مریم فولیک اسید میخورم از،سه ماه قبل بارداری الانم هروز ی دونه می‌خورم

مریم فولیک اسید میخورم از،سه ماه قبل بارداری الانم هروز ی دونه می‌خورم

پس فعلا نمیخاد بری باید بری متخصص زنان و زایمان من خودمم تازه زایمان کردم با رعایت بهداشت میرفتم دکتر چیزی نشد نترس فقط خودتو تقویت کن 

خداجونم‌شکرت