2777
2789
عنوان

خشته شدم ديگه 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 18 پست
يه جوري جمع خونم كه هر لحظه ميتونم اثاث كشي كنم 😭😭😭😭

ای جانم ،پس سخت نگیر،بزار راحت باشه ،اگه می تونی تلویزیون را بزن به دیوار بعضی از بچه ها دوست دارند با وسایل مختلف بازی کنند.پسر من اصلا با اسباب بازی ،بازی نمیکرد فقط عشق کاسه و بشقاب داشت.

برای روزهای خوبت دعا میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم ،پس سخت نگیر،بزار راحت باشه ،اگه می تونی تلویزیون را بزن به دیوار بعضی از بچه ها دوست دارند ...

پشت تلويزيون سنگ انتيك نميشه ، ديوار صاف بود حتما ميكردم اين كار ، در كل خيلي خستم فكر كنم خيلي شيطونه 😭😭😭😭 همين ديروز براش يه موتو چهار چرخ گرفتيم كه بشينه اون تو و شايد ديگه كاري نداشته باشه با بقيه چيزها اصلا نگاهم بهش نكرد 😭😭😭

خدا جاي حق نشسته 
پشت تلويزيون سنگ انتيك نميشه ، ديوار صاف بود حتما ميكردم اين كار ، در كل خيلي خستم فكر كنم خيلي شيطو ...

ای جونم یک پشتی چیزی جلوی میز تلویزیون بزار الان هرکار بکنی فایده نداره،چون درک درستی نداره.پسر منم اتاقش از وسایل بازی میترکید،وقتی براش خرید میکردم فقط ده دقیقه اول باهاش ور میرفت بعد میرفت سراغ ابکش و وسایل من یک قوطی سس را برمیداشت یک هفته با اون سرگرم بود برام ابرو نمیذاشت همه جا هم قوطی سس را میبرد

برای روزهای خوبت دعا میکنم.