2777
2789
عنوان

کتک برادر

452 بازدید | 12 پست

یکی از دوستانم که برادرش کتک میزده اونم به  بدترین شکل ممکن که باعث شده حتی ابرو دوستم پاره بشه ، اما تو این وسط دختره فحشای خیلی رکیک و بدی داده ، فرداش که میره بیرون مردم خیلی بد نگاهش میکنن میگه الان دوهفته است بیرون نرفته و خجالت میکشه ، اولین بارش بوده اون فحش آ رو میداده ، بعد از دوهفته بیرون نرفتن وقتی میره بیرون دوباره اون نگاها هست ، 

به من گفت چکار کنم ، گفتم مردم یادشون میره بیخیال ، اما واقعا داشت عذاب میکشید ، به نظرتون تو اینطور مواقع باید چی گفت و چکار کرد ؟ 

دنیا عین تصورات ما نیست 

عینک دودی بزنه ...

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نزارع نگاع کنن تا چششون در بیاد والا

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

زندگی خودشو 

شاید الان بگین گفتنش راحته

ولی تجربه شده زمان میگذره مردم فراموش میکنن یا هر سری حرفی جایگزین دارند

فقط اثارش تو یاد و روح دوستتون میمونه و فقط خودش باید کمک کنه

تو خیابون دعواشون شده بود؟ابرش پاره شده بود؟؟؟

نه تو خونه ، زن برادره میاد میگه برادرت تو خونه با الفاظ بد صحبت میکنه در مورد تو در صورتی من دوستمو میشناسم تا الان با یک نفر هم نبوده و همیشه سرش پایین بوده ، به برادرش میگه میگه من نگفتم ، میگه پس چیه که زنت میگه ، داداشه میگه خوب گفته اصلا و .... دعواشون میشه 

دنیا عین تصورات ما نیست 
زندگی خودشو  شاید الان بگین گفتنش راحته ولی تجربه شده زمان میگذره مردم فراموش میکنن یا هر سری ...

خیلی حالش بد بود چون کنار خونه شون مغازه است ، میگفت دیگه تحمل نگاها رو ندارم ، میگفت من کتک خوردم من ابروم پاره شد بعد به خاطره دو تا فحش به من بد نگاه میکنن

دنیا عین تصورات ما نیست 
نه تو خونه ، زن برادره میاد میگه برادرت تو خونه با الفاظ بد صحبت میکنه در مورد تو در صورتی من دوستمو ...

خوب اگ توخونه بوده نگاهای بیرون چی میگن؟؟مگه مهمه کوچه خیابون خبردارن؟

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
خوب اگ توخونه بوده نگاهای بیرون چی میگن؟؟مگه مهمه کوچه خیابون خبردارن؟

صداشون رفته بوده بیرون دیگه خونه ویلاییه و کناره خونه پر مغازه صدا قشنگ رفته بوده مثل اینکه 

دنیا عین تصورات ما نیست 
دوستت چندسالشه؟ انشالله یه شوهره خوب گیرش بیاد کلا از اون محل بره خیلی سخته بخاطر برادر و زن برادر ...

این بنده خدا نه پدر داره نه مادر با برادراش زندگی میکنه ، نمیتونه جایی بره ، تا الان خواستگار هم داشته اما برادراش رد میکنن 

دنیا عین تصورات ما نیست