2777
2789
عنوان

امپول واسه بارداری دارم شوهرم میگه خطرناکه نرو بزن بزار ماه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 39 پست
بابام مريض شده گفت دكتره هر مريضى مياد ملافه يه بار مصرف رو عوض ميكنه گفت قسمت تزريقاتشم همينطور مل ...

مرسی از راهنمایت عزیزم

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رعایت مسائل ماسک و فلان و فلان برو بزنش.....برا باردار شدنه؟برو بزن..ان شاءالله جواب بگیری

فدات مرسی

عزیز دلم شما از یه آمپول زدن میترسی تو این دوران ، اگه باردار شی باید چندین بار بری مطب و سونو و آرم ...

همون کلا شوهرم میگه اقدام کلا بیخیال بشو

همون کلا شوهرم میگه اقدام کلا بیخیال بشو

اره اینم هس....من هم خودم هم دختر عموم این امپولو زدیم و دوتامون باردار شدیم.اگه باردار بشی شرایط سخته کلی دکتر رفتنو سونو و آزمایش داری....ان شاالله خدا شر این مریضی رو کم کنه باردار میشی...چند وقته ازدواج کزدی؟

اره اینم هس....من هم خودم هم دختر عموم این امپولو زدیم و دوتامون باردار شدیم.اگه باردار بشی شرایط سخ ...

عزیزم من ۵ ما زدم ولی باردار نشدم ۳ ساله ازدواج کردم یک سال دکتر میرم اقدام 

به قول دوستمون کرونا ممکنه چند ماه دیگم باشع اینا که میگن ممکنه تا پایان سال 😥😥😥

ای بابا ببینم اگه شوهرم قبول کرد میزنم اخه میترسم تنظیم قاعدگیم بهم بخوره

ای بابا چه بلا هس این کرونا

عزیزم. شما برو و دستکش و ماسک و ضد عفونی کننده همراهت ببر. اب هم اونجا زیاد بخور 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عزیزم. شما برو و دستکش و ماسک و ضد عفونی کننده همراهت ببر. اب هم اونجا زیاد بخور 

چشم مرسی از راهنمایت گلم

همه کارایی که دکتر گفته مو به مو انجام بده ان شاالله میشی...

مرسی انشالا 

ولی یه دکتر جدید رفتم به کل نا امیدم کرد

چشم مرسی از راهنمایت گلم

فدات ❤❤

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !