2777
2789
عنوان

سوال راجب کیست مویی😞،،،توروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 36 پست

بله باید عمل شه .تا جایی که میدونم تنها درمان ش عمله.

خودمم عمل باز انجام دادم.

نه مو که بیرون نمیاد ،آبسه کرده و چرک و ... بیرون میاد .برا من م آبسه کرده بود .تا رفتم دکتر گفت عمل ،منم نوبت عمل گذاشتم 

نترس عمل ش خیلی سخت هم نیست .برا خودم که بیهوشی کامل داشتم .ولی مراقبت میخواد عمل باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما باید عمل شه فقط دوران نقاهتش خیلی خیلی سخته.عملش سخت نیس..بعدعمل تاموقعی ک کامل گوشت نگرفته باید داخلشو هرروز بابتادین دست بندازی بشوری

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم
بله باید عمل شه .تا جایی که میدونم تنها درمان ش عمله. خودمم عمل باز انجام دادم. نه مو که بیرون نمی ...

اخه سخته ک،،برامن ابسه بود من راه نمیتونستم برم دیگه فک کنین باید ی مدت ی زخم باز باشه وای😰😭😭😭

میشه برا باردارشدنم یه صلوات بفرستین😍

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم

پزشکمم اشتباه تشخیص داد و کلی آنتی بیوتیک وریدی و خوراکی واسم تجویز کرد.تا اونها رو مصرف میکردم جمع میشد و کوچکتر بود.به محض قطع دارو مجدد عود میکرد.تا اینکه متخصص جراح عمومی گفت که کیست مویی هست و سریع باید عمل کنم.این بیماری در اثر برگشت مو درون پوست بوجود میاد و  بیشتر برای کسانی هست که در طول روز زیاد نشسته اند.مثه رانندگان  و کارمندان و ...

انتظار نداشته باش با فشار دادن مو خارج بشه چون اولا توده ی مو در گوشت شما گیر کرده و دوما که یک مو نیست و معمولا چندین مو هستند که تشکیل توده میدن( برای من که اینطور بود)

اخه سخته ک،،برامن ابسه بود من راه نمیتونستم برم دیگه فک کنین باید ی مدت ی زخم باز باشه وای😰😭😭😭

اون آبسه دردناکه منم نمیتونستم راه برم ولی بعد عمل دیگه عفونتی نداری برای همین دردش کامل از بین میره هر چقدر عمل ونکنی و ازش بگزره بیشر عفونت به داخل ریشه میده 

وااای چه وحشتناک

خیلی خیلی بعدش سخته.مادرشوهرم داشت بعد دوماه که دمر خابید بلندشد کاراش مونده بود الانم بالای شیش هفت ماهه گذشته ولی باز دردناکه براش..من که تاحالا نگاه زخمش نکردم و واسه پانسمان فرارکردم انقد وحشتناکه

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم
عزیزم منم مشکل شما رو داشتم پزشکمم اشتباه تشخیص داد و کلی آنتی بیوتیک وریدی و خوراکی واسم تجویز کرد ...

شما عمل باز کردین؟؟خیلی درد داره سخته بعدش؟

میشه برا باردارشدنم یه صلوات بفرستین😍
براشما ابسه شد ؟؟؟اندازش چقد بود 

والا اندازش اندازه یه کورک بود که فکر میکردم کورکه یه شب دیگه از درد نتونستم راه برم رفتم دکتر گفت خیلی خطرناکه صبح باید عمل شی که عمل کردم در ضمن عمل باز کنی احتمال برگشتش خیلی خیلی کمه .من دیدم حتی تو بارداری هم عمل کردن نگران نباش