2777
2789

سلام من ده روزی هست ک یک دفعه ببخشید پایین کمرم بین با سنم یکم درداومد بعدکم کم ورم کرد و بشدت دردناااااااااک شد بطوری ک نمیتونستم راه برم یا بشینم رفتم دکتر بهم ی سری چرک خشک کن و پمادسیاه داد گف استفاده کنم امکان کیست مویی هستش حالا پنج روزی هس استفاده میکنم دیروز عصر این ابسه (دونه، کیست،نمیدونم)سر بازکرد و خیلی معذرت میخوام شوهرم خیلی فشارش داد(خیلییییییی دردناک بود من فقط جیغ میزدم و گریه میکردم) کلی چرک و خون ازش اومد اما مو نه،، کوچیکترم شد بعدش رفتم پیش دکتر جراح همینکه دید گف اماده شو بری اتاق عمل منم قبول نکردم حالا سوالم اینه شما چیزی میدونین راجبش؟؟حتما باید عمل شه اخه اونم عمل باز؟

نیگم این ک سر باز کرده اگ مو بود نباید میومد بیرون؟امکانش هست کیست مویی نباشه؟من ازعمل میترسم توروخدا اگ چیزی میدونید کمکم کنید

میشه برا باردارشدنم یه صلوات بفرستین😍

بله باید عمل شه حتماااا 

ولی عمل که چیزی نیست ترس نداره 

عمل نکنی ترس داره چون اون هی عفونت میکنه اون تو و دردددددد میکشی 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرمم اینطور شده بود عمل کرد خوب شد

ازچی اینطور میشه؟زیاد نشستن

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
برادر شوهرمم اینطور شده بود عمل کرد خوب شد ازچی اینطور میشه؟زیاد نشستن

اخه نزدیک کمره معمولا ،اونجا تو نشستن رو زمین قرار نمیگیره

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
کامل تخلبه نشده   نیشتر میزنن  تخلیه میشه  میتونه مو نباشه

حتما باید عمل شه وگرنه دور از جونت فلج میشی . فکر نکن الکیه .من ۱۴ سالگی عمل کردم عمل باز سختیش ۵ روزه زود خوب میشی