2821
2789
عنوان

سریال بچه مهندس

279 بازدید | 34 پست

من تو عمرم ۳ سریال ایرانی میبینم یکیش یوسف پیامبره یکی پایتخت و یکی هم بچه مهندس . ولی به نظرم خیلی غمگین ضده من دیروز اولین قسمتشو دیدم شر شر اشک میریختم . کسایی که این فیلم رو میبینن نظرشون رو دربارش بگن 😊😊😊

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عالیه دوسش دارم مخصوصا فصل یک

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊

مگ بچه مهندس شروع شده؟؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

من دارم تکرارشو از اینترنت میبینم

ساعت چند میذاره؟تکرارش چی

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤

اره منم گریم گرف 

هی ب شوهرم میگفتم باد اونموقع افتادم ک مامان صدیقه زنده بود 😬😂😂

هی میخندید بهم 😬😬😁

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
الان نقششو کامران تفتی بازی میکنه؟ 

نمیدونم

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

نه 

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊

نه، روزبه حصاری

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه ها فصل ۲بچه مهندس شروع شده ینی؟؟

کدوم کانال؟؟؟ساعت چند؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز