2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز نمیرم

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
با چه ماشینی رفتد امد میکنه

شخصی..

شوهرمم شغل دومش پخشه...با دوچرخه و گاهیم پیاده میره اینور اونور

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دیشب گفتن باز میشه از امروز خودم تو اخبار دیدم، استاتر ببخشید بچها شما شوهراتون از سرکار میاد لباسا ...

همسر من کارمنده بانکه

یعنی خط مقدم ویروس

با مراجعه کننده سروکار نداره ولی بالاخره محیط کثیفه

ولی بازم تا میرسه تمام لباسها دم در درمیاره و میندازم لباسشویی

باماشین شخصی میره

همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅
خیلی دلم میخواد برمموهامو کوتاه کنم از چاردیواری و خونه دلم گرفته 

کاش پیشم بودی کوتاه میکردم موهاتو دلم واسه کار ارایشگاه تنگ شده🤕

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌
منم خیلی دوست دارم برم،و آرایشگاه بازه اما جراتشو ندارم

منم بخاطر بچم نمیرم اما قیافه خودمو تو آینه میبینم میگم یا عیسی مسیح😱

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 

استارتر عزیز 

بعضی سالنها بازن و بعضی ها نه 

الان همهی شهرها همین وضعیت رو داره چون این بیماری فعلا تموم نمیشه و ادامه داره و به اصطلاح گفتن باهاش فعلا بتید زندگی کرد تنها کاری که میشه انجام داد اینه که برای کارای غیر ضروری مثل حوصلم سر رفت بریم خیابون ، یا بازار و ... نباید از خونه رفت بیرون 

منتها ممکنه واقعا خریدی لازم داشته باشه یا کار آرایشگاه و ...

با حفظ اصول بهداشتی مجبوره بره انجام بده 

الان من واسه پسرم شلوارک و شلوار نخی راحتی تو خونه می خوام چون واقعا نداره ، گذاشته بودم تو اسفند خرید کنم که کرونا شروع شد 

الانم دارم سعی می کنم یه جوری تا آخر ماه رمضان سر کنم اما بعدش مجبورم برم خرید 

عزیزم اون اولا خیلی حساسیت به خرج دادیم .ولی الان زندگیِ عادی ای داریم .والا حوصله مون‌کشیددددد

منمممممم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓