2777
2789

چقدر مستاجری سخته  دعا کنید بتونیم خونه بخریم براخودمون

دلم میخواد هرچی وسیله اضاف دارم بریزم حتی تخت و دراور با اینکه خیلی کم جهاز خریدم. از دست و پام جمع کنم خونه بزرگ باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ماهم فردا پس فردا باید وسایلامونو جمع کنیم بریم خونه جدید

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   

میفهممت😓

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

لعنت به مستاجری .چقد بده زجر آوره مخصوصا با بچه چرا ماخونه دارنمیشیم اخه.یه سوال تو این وضعیت چجوری اثاث کشی کنیم مثلا کارگرا به وسیله ها دست میزنن چیکار کنیم 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

انشاالله که به زودی خونه دار بشید 

مستاجری خیلی بده و فقط یک حسن داره که لوازم اضافی و دور ریز نداری 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹