2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاید اسم بهترین رمانامون رو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 17155 بازدید | 230 پست

امانت عشق، بوسه تقدیر ، هم خونه ، عشق یوسف، سه سوت ، تب داغ گناه، که روزی دل خسته خواهد شد ، غم نبودت، عبور از غبار، این مرد امشب میمیرد ، عابر بی سایه

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنایت و مکافات داستایفسکی،صدسال تنهایی مارکز،ناطور دشت سالینجر،همسایه ها از احمد محمود،سنگ صبور چوبک،خشم و هیاهو فاکنر،وداع با اسلحه از همینگوی،بیلی باتگیت از ای ال دکتروف،برادران کارامازوف داستایفسکی ،آنا کارنینا از تولستوی

من مجموعه داستان و نمایشنامه هم زیاد میخونم.

مجموعه داستانهای امریکای لاتین هم دو جلده خیلی خوبه.

کلیسای جامع ریموند کارور هم عالیه.در قند هندوانه ی براتیگان هم خوب بود .

الان برای دومین بار رمان راه گرسنگان بُن اکری رو دارم میخونم.

261سابقم...
ببخشید ولی اینایی که شما گفتین و تعریفشون همجا هست کتاب زرد هستن، ۴ تا رمان درست بخونید حداقل  ...

حرفتو تا یه حدی قبول دارم ولی نودوهشتیا هم نویسنده خوب داره مثلا پگاه ک اسطوره اش می ارزه ب صدتا کتاب چاپی یا مهسا زهیری ک الانم داره کارهاشو چاپ می کنه ..سروناز روحی یا خورشید ر 

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
ببخشید ولی اینایی که شما گفتین و تعریفشون همجا هست کتاب زرد هستن، ۴ تا رمان درست بخونید حداقل  ...

رمان هایی که گفتن بیشتر تا اونجایی ک میدونم ژانر الکی ندارن 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
زیادی نرین توش خب😑

داستانش واقعی ! 

در سطح هم ک بمونیم ،  بازم  اثرش تا مدتها  روح ذهن می مونه ...

بازم صلاح کار خویش خسروان دانند 😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

جدال پرتمنا قلب سنگی ۱ و ۲  گیسو کمند گناهکار ترک دهم دوخواهر نبض انندراج ترنم ترانه تقلب رقاصه نفرت  عشق به توان مرگ یاسمین سایه نحس  وانیا ملکه خواب ها ۱ و ۲  بازمانده طبیعت ۱ و ۲ و ۳ درحال خواندنم پرنسس بازی اخر منه دیوونه و یه عالمه دیگه اینا بهتریناشن 

جدال پر تمنا عالیههههههه

💚💚

رمان با باد می خوانم

رمان دختر کرد

دالان بهشت  فوق العاده بی نظیر

مهر و مهتاب که چند بار خوندم

کلا رمانهای تکین حمزه لو عالیه خودش هم خیلی خوشگله

رمان رود خانه بی بازگشت خیلی قشنگه

افسانه

من رمان زیاد خوندم و با خیلی‌هاش گریه کردم

رمان همخونه. این رو چند بار خوندم

رمان حریر سبز نوازش

رمان روز قضاوت که خیلی غم ناکه ولی بی نظیر

این رمان هایی که گفتم بخوانید خیلی قشنگن

حرفتو تا یه حدی قبول دارم ولی نودوهشتیا هم نویسنده خوب داره مثلا پگاه ک اسطوره ای می ارزه ب صدتا کتا ...

اسطوره واقعا کامل بود 

ی رمان بود داریوش و رز داشت که رز با باربد ازدواج میکنه 

اسمش چی بود

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../