2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاید اسم بهترین رمانامون رو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 17154 بازدید | 230 پست

نیش همون حنانه است؟ آخ که من پابه پای حنا اشک میریختم. الانم بعد چندین سال میخونمش و بغضم میگیره براش. اگه من بودم هرگز پیروز و نمیبخشیدم. رمان خوبام ایناست. تب داغ گناه 1 و 2. جدال پرتمنا. کاغذ بی خط. فرصتی دیگر. به نجابت مهتاب. با سقوط دست های ما. عروسک جون. این مرد امشب میمیرد. آسمان آذر. آسمان امشب آسمان دیشب. رییس کیه. 

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی بگه رمان خوندم اندازه من نخونده..ینی دیه هیچی یادم نیس الانم زدم تو کار آنلاین.فقط میدونم رمان های هماپوراصفهانی عالیه

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

اومدم افسونگرو بگم 😂

تقاص هم قشنگه 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اسی آبنبات چوبی روبخون😃

خوندم خیلی باحال ...پسردختره راگرفته بودوحشیانه باهاش رابطه برقرارمیکرداسم دختره گذاشته بودابنبات چوبی...ته تهش معلوم بودپسره بخاطرکارامادرش اززنابدش میومد...رمان خان هوسباز یادتون نره

هرکی بگه رمان خوندم اندازه من نخونده..ینی دیه هیچی یادم نیس الانم زدم تو کار آنلاین.فقط میدونم رمان ...

عالیه عالیییییی

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اسی آبنبات چوبی روبخون😃

وای اون که کلا منو افسرده کرده بود 😢

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
رمان باید به زبان گفتاری نوشته بشه وگرنه به نظر من جالب نیست

من کلی رمان خوندم ب زبان گفتاری نبود ولیییییی فوق العاده بود هوس رو بخون پشیمون میشی

یکی یکی یادم میاد خخ

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../