2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 72 پست

بچه ها ب نظر شما برای دوره بارداری دکتر متخصص خویه یا دکتر زنان و مامایی ی دکتر خوب دارم ماما زنان متخصص نیست اما خیلی خوبه تا حالا زیر نظرش بودم ب نظر شما با همین بمونم یا دنبال متخصص باشم اخه من نوشهر زندگی میکنم دکتر عالی سراغ ندارم اینجا غزیبم و همه اقوام خودم و همسرم تهران هستن 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکاپ منظورت چیه ی ۳ یا ۴ تا ازمایش خون و قندو تیرویید و اینا رو دادم اما مشکلی نبود خداروشکررحمم و پ ...

خب خداروشکر 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
۳ روزه دارم میخورم😔اخه ناخواسته حامله شدم حتی قرص اورژانسی ام خوردم😂🙈ولی خوااست خداست 😊

عزیزممم خوش به سعادتت 😍😁😄

اوه پس چ کنم اخه همه چیز یا طبعش سرده یا طبعش گرمه یعنی تو کله ۹ ماه؟؟؟؟؟

نههه منظورم این بود که مثلا سردی زیادی نخوری که سردیت کنه 

وگرنه میتونی بخوری 

نه عزیزم‌متخصص خیلی بهتره 

اخه دل این دکتر و بشکنم خیلی دکتر دقیقه .بعد اینکه هم زنان هم زایمان هم مامایی.زنهای عادی رو تحت نظر نداشته خانم هایی تیرویید شرید داشتن ..یا قند بالا.یا هپاتیت.مطبش خیلی شلوغه خداییششش همه ازش راضین

نه عزیزم‌متخصص خیلی بهتره 

امروز ب دکترم پیام دادم و گفتم ک بی بی مثبت شده.گفت ازمایش خون بده تا مطمعن بشی.گقتم فولیک اسید یک گرم درام میخورم .گفت فولیلک اسید یک کرم ۱۰۰۰ بخور یعنی چی؟؟؟

اخه دل این دکتر و بشکنم خیلی دکتر دقیقه .بعد اینکه هم زنان هم زایمان هم مامایی.زنهای عادی رو تحت نظر ...

خب پس اگر اینجوریه خوبه 

برو همونجا 

امروز ب دکترم پیام دادم و گفتم ک بی بی مثبت شده.گفت ازمایش خون بده تا مطمعن بشی.گقتم فولیک اسید یک گ ...

همونه فک‌کنم 

بازم از داروخونه بپرس