2777
2789

دیشب بهش گفتم پیاماتو دیدم اول رنگش پرید به تته پته افتاد بعد کلا منکر شد گفت من همچین کاری نکردم سر سفره افطار کلی قسم خورد که من اصلا از این پیامها خبر ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامو بهش نشون دادم تو گوشیش اصل قضییه رو ول کرده میگه چرا بی اجازه به گوشیم دست زدی پیامو میبینه ها ...

شاید راس بگههه!!

آرام ...و ساکتم....مثل هیروشیما...۸.۲۰ صبح..۶ اوت...۱۹۴۵
پیامو بهش نشون دادم تو گوشیش اصل قضییه رو ول کرده میگه چرا بی اجازه به گوشیم دست زدی پیامو میبینه ها ...

شوهره ابله منم چندبار منو گول زد که دوستم با گوشیه من داده بعدا برام ثابت شد باور نکن من اولاش باور میکردم یه عالمه قسم میخورد نکبت ,گولشو نخور زر میزنه

ای خداااااااااا من مرد نیستم اشتباهه کاربری شده کم سوال کنید
شوهره ابله منم چندبار منو گول زد که دوستم با گوشیه من داده بعدا برام ثابت شد باور نکن من اولاش باور ...

راستش باور نکردم دیشب اومدم خونه ی پدرم بهش گفتم ثابت کن کار تو نیس میگه تو بگو چجوری ثابت کنم پیش پدرمم کلی قسم خورد من اصلا خبر ندارم از اونجاییکه خیلی مومن و چشم پاکه متاسفانه حرفاشو باور میکنن که خبر نداره

راستش باور نکردم دیشب اومدم خونه ی پدرم بهش گفتم ثابت کن کار تو نیس میگه تو بگو چجوری ثابت کنم پیش پ ...

بخدا شوهره من سر ازسجده برنمیداشت نماز میخوند روزه میگرفت اولاش که گول حرفاشو میخوردم بخاطره مذهبی بوددنش بود ولی باز چندین بار برام تکرار کرد که دیگه باورم شد خودش اینکارارو میکنه آخه خواهره منم چه لزومی داره کسی تل شوهرتو هک کنه چت نه تو میتونی پرینته تماساشو بگیری صددرصد معلوم میشه هم پیاماشو فقط هیچ وقت باور نکن حرفاشو شوهره من حتی رو قرآنم دست گذاشت احمقه کثیف 

ای خداااااااااا من مرد نیستم اشتباهه کاربری شده کم سوال کنید