2777
2789
عنوان

آدم وقتی ازدواج میکنه دیگه دختر خونوادش نمیشه+درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 73 پست

بنظر من که خواهر که داشته باشی اینجوری اتیش به پا میکنه بعد ازدواج وگرنه برای پدر مادر باز همون دختر خونواده ای 

تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگي به مادر خونه داره

بعضي مادرها حواسشون به زندگي دخترشون هست

بعضيها نه، فكر ميكنن ازدواج كه كرده، همه چي تموم شده

من كه خواهرام باهام مثل دشمن رفتار ميكنن

يه وقتها يه حرفهايي ميزنن، باورم نميشه

اخه من اصلا چنين حسي به اونا ندارم

ولي اونا 

مشكل من با خواهرام بيشتر بعد عاطفيش هست

دلم شکسته.ما فقط دوتاییم.نزاشتن من ب آرزوهام برسم.منم میتونستم خوشبخت باشم.میتونستم ماهی چهارمیلیون ...

ببخشید میپرسم وضع شوهرتون خوب نیست درامدش ؟ الان هم خیلی کارا میتونی انجام بدی کار در منزل

درکت میکنم عزیزم وقتی پونزده سالم بود به مامانم گفتم کی برام گوشی میخرین؟! انتظار داشتم بگه وقتی رفتی دانشگاه ولی خندید و گفت گوشی برا تو چرا اخه بگیریم؟

و الان داداشام اخرین مدل گوشی رو دارن

خواهرت گفت کارت رو پس بده ؟ اره ادم وقتی ازدواج میکنه مثل مهمون میشه من پسرم شیطونه میرم خونه بابام ...

منم پسرم شیطون هست ولی فوق العاده کمک میکنه با وجود ک سه سالشه ...

خاهرم از سر بچه اولش همیشه اونجا هست بچه دومشم بهمن دنیا امده هنوز نرفته خونش...ولی من هفته یکبار میرفتم اقد اخماشون تو هم بود و هیچ کس حوصله خودم و بچم نداشت

تبعیض ب دخترا خیلی برا یکی شون گرون تموم میشه

من تا حالا کاری که خواهرت کردو نکردم ولی خواهرم همش بهم حسادت میکنه با اینکه ازدواج کرده و من‌مجردم همش به خانوادم میگه شما فرق میزارین بینمون در صورتی که اصلا اینجوری نیست 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

خوب کردی پس دادی ..دیگه هم روابطتتو محدود کن باهاشون ...بزار بفهمن فرق گذاشتن یعنی چی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببخشیدا شوهرت چیکار میکنه پس دقیقا؟🤔از خانوادت دیگ بکش بیرون بابا

منم نخواستم پس دادم.نون خشک خونه شوهر شرف داره به کباب خونه ی بقیه.منت نمیکشم.توقع هم ندارم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
منم نخواستم پس دادم.نون خشک خونه شوهر شرف داره به کباب خونه ی بقیه.منت نمیکشم.توقع هم ندارم

بجا اینکه مظلوم بازی در میاری برو حرفتو بزن 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.