2777
2789

خواب خدا بیامرز مادرشوهر و پدرشوهرمو دیدم.مادرشوهرم بر اثر بیماری سرطان فوت کرد.خواب دیدم رفتم خونه مادرشوهرم دیدم فامیلاشون هستن.مادرشوهرمم خوابیده.بعد بیدار شد ،مریض بود مثل روزای آخر عمرش حتی بدتر،لاغرتر و رنگ پریده تر.دیدم حواسش نیس و بهانه گیری میکنه پدر شوهرمم عصبانی میشه سرش داد میزنه منم ناراحت میشم یه نگاه ب شوهرم میکنم.بعد ب مادرشوهرم میگم مامان ببرمت دسشویی؟چیزی میخوای؟ولی انگار حواسش نیست اصلا ب دور و برش.پدرشوهرمم ناراحت بود.

هردوشون فوت کردن.تعبیرش چیه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرت هم فوت کرده ؟ پدرشوهرت با مادرشوهرت رفتارخوبی داشت؟

پدرشوهرمم چهارماه پیش یهو سکته کرد و فوت شد.بد نبودن

اینکه کسی که فوت کرده رو تو حالت مریضی ببینی زیاد خوب نیست یعنی اون دنیا مشکل دارن براشون استغفار و ...

من چرا اینطوری میبینمشون؟درحالی ک شوهرم و خواهرشوهرام میگن هروق خوابشونو میبینیم سالم و سرحالن.ولی من اکثرا بیمار میبینمشون

من چرا اینطوری میبینمشون؟درحالی ک شوهرم و خواهرشوهرام میگن هروق خوابشونو میبینیم سالم و سرحالن.ولی م ...

پس همون زمینه ذهنی که اواخر عمرشون داشتی.

ولی یه چیزی بهت بگم شاید ازشون دلخوری داری و حلالشون نکردی من از مادر شوهرم کدورت به دل دارم چون اواخر عمرش تو حالت بیماری یه چیزی پشت سرم گفته بود که دلم شکست و هنوز نتونستم حلالش کنم، منم وقتی خوابشو میبینم مریض احواله ولی دختراش و شوهرم همه اش شاداب و با چادر سفید میبیننش.

شاید لازمه حلالشون کنی.

.
پس همون زمینه ذهنی که اواخر عمرشون داشتی. ولی یه چیزی بهت بگم شاید ازشون دلخوری داری و حلالشون نکرد ...

آره.دلخوری دارم.متاسفانه نتونستم ببخشم.

آره.دلخوری دارم.متاسفانه نتونستم ببخشم.

پس مثل من هستی، احتمالاً یه جورایی میخواد ازت که ببخشیش. نمیدونم والا منم همین طورم درکت میکنم  امیدوارم خدا دلامونو بزرگ کنه که بتونیم ببخشیمشون😔

.
پس مثل من هستی، احتمالاً یه جورایی میخواد ازت که ببخشیش. نمیدونم والا منم همین طورم درکت میکنم  ...

نمیدونم.خدا کنه.بخشش سخته.خدا بیامرزدشون