سلام
من به دفعات تجربه ش رو تو دوتا بچه هام دارم
با این روش بدون دارو یا بیهوشی میشستن آروم
قبل از کار اصلی یه بار میبردم پیش دکتر تا با محیط آشنا بشن و دکتر رو ببینن و به دکتر یه سری چیزها گفتم به پسرم بگه
اون روز دکتر بهشون میگفت هر بچه خوبی بیاد اینجا من میفهمم، تو هم به نظرم بچه خوبی هستی پس امشب پری مهربون رو میفرستم خونتون قبل از خواب آرزو کن، که چه جایزه ای اینجا منتظرت باشه تا دفعه بعد که میای اگه حرفام رو گوش دادی بهت بدم
شب موقع خواب از پسرم ميخواستم آرزو کنه، اونم چیزی که خیلی دوست داشت داشته باشه رو آرزو میکرد
فرداش میخریدم میبردم مطب
بار دوم که میرفتیم دکتر اسباب بازی رو یه جا جلو چشمش میذاشت ولی اجازه نمیداد بهش دست بزنه، بچه تو شوک برآورده شدن آرزوش میموند که چه جوری دکتر فهمیده، واقعا پری بهش گفته
تو این مدت هم اگه بدقلقی میکرد دکتر میگفت مگه جایزه رو نمی خوای، پسر خوبی باش بگم پری مهربون بازم بیاد پیشت
انقدر سرش گرم میشد دکتر کارش تموم میشد جایزه رو میداد بهش و تمام تا دفعه بعد
شاید پول جایزه هایی که خریدم دوبرابر هزینه دندون پزشکی هاشون شد اما خداروشکر کار به بیهوشی و دارو خواب آور نکشید
قلق بچه ها دستم اومد
پی نوشت. پسر کوچیکم تو سه سالگی دندون اسیابش رو عصب کشی کردن و یه دندون براش کاشتن با همین روش تحمل کرد
در ضمن من خیلی به بهداشت دندون هاشون اهمیت میدم منتهی طفلکی ها دچار پوسیدگی با شیر میشدن چون شبها بی اندازه شیر میخوردن