2777
2789
عنوان

بچه ها برام دعا کنید انقده گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 21 پست
دکتر نصر شنیدم .ولی پول از کجا بیارم یه حقوق بخور نمیر داریم .حالم خوب نیست اصلا نگاه شوهرم میکنم گر ...

عزیزم به نظر خودت نداشتن بچه اینقدر باید روی شا تاثیر بذاره

دور از جون دور ازجون اگه یکی تون یه مریضی بد میداشت چی؟

عزیزم توکل کن به خدا

به موقعه اش بهت میده

از زندگیت از همسرت از سلامتی که داری لذت ببر

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ان شاالله به حق این ساعات عزیز به حاجتت برسی عزیزدلم

ممنونم 

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به نظر خودت نداشتن بچه اینقدر باید روی شا تاثیر بذاره دور از جون دور ازجون اگه یکی تون یه مری ...

میدونم ولی خیلی تحت فشاریم از طرفی داداش کوچیکش بچه دار شده .خودش سال بعد میشه چهل سالش .خیلی غمگینه عاشق بچه اس .

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
هزینه اش هم از هزینه های معمول شیمیایی کمتر هست

مممنونم 

دکتر نصر شنیدم .ولی پول از کجا بیارم یه حقوق بخور نمیر داریم .حالم خوب نیست اصلا نگاه شوهرم میکنم گر ...

☹️ برات دعا می کنم عزیزم 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 
☹️ برات دعا می کنم عزیزم 

😔😔😔😔

میدونم ولی خیلی تحت فشاریم از طرفی داداش کوچیکش بچه دار شده .خودش سال بعد میشه چهل سالش .خیلی غمگینه ...

به سلامت که بچه دار شده

تازه باید خوشحال باشید که خدا به شما هم بده

اینکه گریه زاری کنید فقط زندگی خودتون و خراب میکنید

بیخیال باشید شاد باشید از خدا هم بخواهید ان شااله بهتون یه سالمش رو میده

عزیزم به این فکر کنید که مردم با چه بیماری هایی دست و پنجه نرم میکنن

شاکر خدا باشید تا خدا هم هواتونو داشته باشه🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗