2777
2789
عنوان

از دست دوستام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 23 پست
نه یهو میپرن تو خونمون میچپن تو اتاق

به مامان بابات بگو بهشون بگن دخترمون درس داره این ی مدت باید درس بخونه مهمونی رو بزارید بعد کنکور اگه اونا بگن دیگه دوستات از دستت ناراحت نمیشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نامزد دارم بخدا دارم دیوونه میشم روم نمیشه هیچی بگم

ینی خونه خودته  یا خونه بابات؟ اصن تحویلسون نگیر زنگ زدن بگو با‌ نامزدم قرار دارم کلاس بزار براشون چس بشن

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
دوست بد پیله منم همین بود حالمو داشت بهم میزد اخه هرچیزی حدی داره دیدن مهمونی حدی ن هر روز هر روز اد ...

منم همین کارو میکنم صددرصد 

زله شدم انگار نوکرشونم

نه یهو میپرن تو خونمون میچپن تو اتاق

عزیزم اگه گروه دارید تو تل یا جای دیگه  بهشون پیام بده لطفا قبل از این که بیاید هماهنگ کنید من اینجوری راحت ترم برات مهم نباشه ناراحت میشن یانه 

مشاوره هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم . کاربر سال ۹۷ 
به مامان بابات بگو بهشون بگن دخترمون درس داره این ی مدت باید درس بخونه مهمونی رو بزارید بعد کنکور اگ ...

مامانم چند بار بهشون گف بعد از رو نمیرن 

یکیشون گف خاله ماهم باهاش درس میخونیم الکی

ینی خونه خودته  یا خونه بابات؟ اصن تحویلسون نگیر زنگ زدن بگو با‌ نامزدم قرار دارم کلاس بزار برا ...

خونه بابام 

اگ خونه خودم بود ک اصن میومدن پیشم زندگی میکردن😐

منم همین کارو میکنم صددرصد  زله شدم انگار نوکرشونم

والا اصلا درک نمیکرد برا اینکه بیاد خلوت کنه با گوشیش حرف بزنه سرش تو گوشیش باشه هی هر روز هر روز پلاس میشد رو سرمن منم دیکه هر سری میگفتم نیستم خونه یا میومد پشت در درد باز نمیکردم بعد میگفتم نبودم خونه والا درک شعورنداشت واقعا هر چیزی به حدش خوبه شماهم دکشون کن بیشن درستو بخون پشیمون میشی

والا اصلا درک نمیکرد برا اینکه بیاد خلوت کنه با گوشیش حرف بزنه سرش تو گوشیش باشه هی هر روز هر روز پل ...

حتما عزیزم همین کارو میکنم

من خودم واقعا خجالت میکشم اینکارو بکنم تو خونه کسی خیلی کار زشتیه