2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

3127 بازدید | 22 پست

لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه.

همسر من از دیشب درد داشت و امروز سونو و ازمایش داد مشخص شد که دوتا سنگ به قطر ۴mm تو کلیه و یدونه سنگ هم به قطر ۸mm تو حالبش داره.

دکتر گفت چون وزنش بالاس نمیتونه سنگ شکنی کنه و فعلا دارو داده(۱۰۸ کیلوعه وزنش)

لطفا اگه راهکاری یا چیزی میدونین ک باعث میشه سنگ ها بیفته بهم بگین. واقعا خیلی درد داره شوهرم😔 فقط با شیاف یکم آروم میشه 

من یه دونه هفت میل تو حالب داشتم یدونه شش میل تو کلیه سمت چپ یدونه چهار میل توراست.روزی سه بار سنکل از عطاری گرفتم خوردم.صبح و شب سیاهدونه و عسل خوردم.یه سری عریقیجات و دمنوش گرفتم.هندونه پخته خوردم.آب فراوون و هندونه تا افتاد.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم دکتر امروز براش تجویز کرد . هر ۱۲ ساعت میخوره . خوبه؟ تاثیر داره؟  کپسول سلکوکسیب هم ...

آره خوبه مال پسرمن ۳میل بود تویه ماه سه بار بهش دادم بعد بردم سونو اثری از سنگ نبود