من یه بار شب بود گوشیمو به حالت نگاتیو گذاشتم چندتا عکس از خونمون انداختم به جون خودم تو همشون یه زن واضح جلو دور بین بود وقتی عکسهارو با خواهرم دیدیم خواهرم از ترس غش کرد
خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان
یه جن تازه عروسم تو خونه ی ماس گاهی نصف شب که بیدار میشم میبینم جلو میزتوالتم داره آرایش میکنه موهای بلند فر نارنجی رنگ داره
ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️ ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸 ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉
وای چهار ماه پیش دخترم تو اتق خواب بود نیمه شب یه دفعه جیغ میکشید ولم کن بیدارشدیم دیدیم جلودراتاقه از ترس گریه میکرد میگفت یکی پامو گرفته بود داشت میکشید منو میبرد وقتی جیغ زدم ولم کرد از ترس حتی دیگه نمستونست از جا پاشه
خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان
یه خونه قدیمی پشت خونه پدرشوهرم هست...یه بار سر ظهر با شوهرم تو حیاط نشسته بودیم..رفتم بالای دیوار بیرونو نگاه کنم...دیدم یه موجود که سر بزرگ داشت وکچل بود چشمای بزرگ زرد داشت .لخت بود..از تو اون خونه قدیمی زول زده بود به من
یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا