malakepaiiz مدیر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 554 عنوان وحشت👻💀 | مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 63 پست بیاید داستان ترسناک تعریف کنید (فرقی نمیکنه واقعی باشه یاتخیلی) درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی... 1399/02/06 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گابریلاشپلق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1276 میدونستی واقعا موهاشون نارنجی یکیشونو من چند بار دیدم باهاش حرف زدم موهاش نارنجی قدش کوتا وصداش جیغ ... دقیقاً شنیدم همین شکلین😨😨😨 کهريزک پر از پیکر بسیجی بود💔🖤
malakepaiiz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 554 یه جن تازه عروسم تو خونه ی ماس گاهی نصف شب که بیدار میشم میبینم جلو میزتوالتم داره آرایش میکنه موها ... ببرش ارایشگاه موهاشو هایلایت کن خوشگل بشه😂 درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
گابریلاشپلق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1276 ببرش ارایشگاه موهاشو هایلایت کن خوشگل بشه😂 خاک تو سرش مفت خوره 😂 همش سر وسایل منه😂😂 کهريزک پر از پیکر بسیجی بود💔🖤
malakepaiiz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 554 منم خیلی ترسوام ولی بازم وسوسه میشم بعد وقتی تنها بشم یکی یکی حرفاتون میاد توی ذهنم😂😢😨 اره همش وقتی تنهایی میان توذهنت بیشورا... درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
malakepaiiz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 554 خاک تو سرش مفت خوره 😂 همش سر وسایل منه😂😂 لباساتم میپوشه حتمن میادجلوت قرمیده درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
malakepaiiz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 554 یه خونه قدیمی پشت خونه پدرشوهرم هست...یه بار سر ظهر با شوهرم تو حیاط نشسته بودیم..رفتم بالای دیوار ب ... دیدی گفتم جنا باهات لج کردن بیشورا... درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
گابریلاشپلق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1276 لباساتم میپوشه حتمن میادجلوت قرمیده آره بیشعور😂😂😂 کهريزک پر از پیکر بسیجی بود💔🖤
malakepaiiz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 554 تواتاق تنهابودم انقدکه ترسیدم رفتم پیش مامانمینا😓 درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
سیلواناااا عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 3699 یه جن تازه عروسم تو خونه ی ماس گاهی نصف شب که بیدار میشم میبینم جلو میزتوالتم داره آرایش میکنه موها ... وااای بگو سرکاریه من میترسم نگوووو😭😭😭😭😨😨 نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
malakepaiiz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 554 آره بیشعور😂😂😂 خوب توهم همراهیش کن دیگه....ازتنهاییم درمیایازاین به بعدبیدارش کن سحری بخورید😂😆😆 درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
سیلواناااا عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 3699 یه خونه قدیمی پشت خونه پدرشوهرم هست...یه بار سر ظهر با شوهرم تو حیاط نشسته بودیم..رفتم بالای دیوار ب ... 😨 نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
delvin133 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 1525 یه جن تازه عروسم تو خونه ی ماس گاهی نصف شب که بیدار میشم میبینم جلو میزتوالتم داره آرایش میکنه موها ... طلا ملا چی داره؟؟! یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا
malakepaiiz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 554 بزارید منم بگم...مربوط به اون قدیماست...یه شب پدربزرگم داشته ازصحرا میومده میبینه الاغش سروصدامیکنه وجلو نمیره پیاده میشه وجلوتر میره یه موجود عجیب غریبی میبینه همیشه هم پیشش سنجاق بوده سنجاقودرمیاره سرسنجاقهارو وبه همدیگه میزنه وجنه میره وخودشم میاد خونه😫 درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
گابریلاشپلق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1276 وااای بگو سرکاریه من میترسم نگوووو😭😭😭😭😨😨 از خودم دراوردم😂😂😂 کهريزک پر از پیکر بسیجی بود💔🖤
گابریلاشپلق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1276 طلا ملا چی داره؟؟! هیچی نداره همش وسایل منو برمیداره چند شب پیش عروسی داشتم اومد طلاهای منو برد کهريزک پر از پیکر بسیجی بود💔🖤