2777
2789
چون شوهر خودمم تو نیروی انتظامی ولی می خواد استعفا بده خیلی سخته خواستم ببینم شرایط شما هم مثل ماست

انشالله که سلامت باشه . و هر راهی خیر براش پیش بیاد 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر خواهرم سرهنگ بازنشسته اس خواهرم گفت امسال ۷۰درصد حقوقش زیاد شده قبلا۳ملیون میگرفت حساب کن دیکه ...

اصل حقوق که میگرن که زیاد نشده .چنتام گزینه داره ب  حکم اصلیشون که شامل چنتاش بشی زیاد میشه  .مثلا حقوق شوهر من  که ۴۲۰۰ هس .۵۰۰ اضافه شد در حالیکه ۵۰ در صد افزایش بود اسمش 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من خواستگار دارم نظامیه😕احساس میکنم خیلی سخت بگیرن تو زندگی واسه همین ردش کردم😕

نه چرا ای کاش بیشتر تحقیق میکردی شوهر من نظامی هست ولی خیلی عاطفی و مهربون هست

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
من شنیدم حقوقش خوبه ک 🤔

۵ تومن 

همه وضع خوبه زندگی مدیون مامانمیم😐

یه روز اومدیم به دخی خوشگل😉و جیگر 👸رو بغل کنم تق خورم به اینه به همین برکت قسم 😁 😜              خدا جونم داری امتحان الهی میگیری یا انتقام؟💔 💜💔                                                                                                                     بخدا اونایی کع تو امضاهاتون میگید صلوات براتون بفرسیتیم میفرستم ولی حال ابراز وجود ندارم🙌😂💔

از اینکه شوهر ادم پلیس باشه خوشم میاد اونم پلیسای این دوره ی پرستیژ خاصی دارن 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
خداروشکر

بگو ارتشیه سپاهیه یا نیروانتظامی و کجا خدمت میکنه تا شرایطش رو بگم💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

من همسرم ارتیشه نیروهوایی افتتتتضاااح حقوقشون شغل دوم داره از اون زندگیمونو میگذرونیم 

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
نه چرا ای کاش بیشتر تحقیق میکردی شوهر من نظامی هست ولی خیلی عاطفی و مهربون هست

خیلی سر حجاب و اینا و روابطت با دوستات گیر نمیده؟؟هرچند من حجابم خوبه ها ولی زیاد با رفقام😅