2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچی از زندگیم نفهمیدم . هیچ وقت کنارم نبود . همش این شهر اونشهر اواره بودیم . و من تنها تو خونه. ...

خودش بخواد میتونه کنارت باشه .شوهر منم نناسبتا نیس اما ما ی شب زودتر با ی شب بعددش یلدا میکنیم یا ۱۳ یا ارچی .بلاخره شیفتیه دیگه تلاش کنید وقت هس

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
الان حقوقشون زیاد شده فکر کنم حدود ۶تومن حقوق معمولی ایشون برادرشوهرم تو سپاه هست من نپرسیدم ولی خدا ...

ن بابا مگه سرخنگ باشه

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خودش بخواد میتونه کنارت باشه .شوهر منم نناسبتا نیس اما ما ی شب زودتر با ی شب بعددش یلدا میکنیم یا ۱۳ ...

قبلا خیلی بکارش اهمیت میداد . یعنی بزور میبردنش . چون درجش بالا . من کامل افسرده شدم تو بدترین شرایط اب و هوایی تو گرمترین شهرا . نابود شدم . دیگه اومدم شهر خودمون گفتم تو رو نخواستم بمون سر کارت الان ۶ یا ۷ ماه کارش افتاد شهر خودمون . بهتر ساعت کاریش کم تر . اما چه فایده من دیگه خوب نشدم 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
الان حقوقشون زیاد شده فکر کنم حدود ۶تومن حقوق معمولی ایشون برادرشوهرم تو سپاه هست من نپرسیدم ولی خدا ...

کو والا مال ما خیلیم کنتر شده 😒

ببخشید حقوقاش چطوره ای شبا هم ماموریت دارند

عزیزم دقیق نمیدونم . اما چیزی که به دستمون میاد ۳ میلیون . اره گاهی . کلا شغل خوبی نیست . پر خطره ‌ پر دردسر . یه کلام بیگاری میکشن ازشون 

شوهر خواهرم سرهنگ بازنشسته اس خواهرم گفت امسال ۷۰درصد حقوقش زیاد شده قبلا۳ملیون میگرفت حساب کن دیکه ...

اره حقوق بازنشسته ها رو بیشتر کردن . و اینکه اون با درجه سرهنگی و جایگاه خوب بازنشست شده .

عزیزم دقیق نمیدونم . اما چیزی که به دستمون میاد ۳ میلیون . اره گاهی . کلا شغل خوبی نیست . پر خطره ‌ ...

چون شوهر خودمم تو نیروی انتظامی ولی می خواد استعفا بده خیلی سخته خواستم ببینم شرایط شما هم مثل ماست