2777
2789

شرایط چیش 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بدونم حقوقش چقده؟🙁ببخشیدا

بستگی داره انتظامی باشه یا مرز بان یا ارتش یا سپاه . ارتش از همه کمتره . سپاه بهتره و مزایای بهتری دارن . انتظامی ☹حقوق کم کار زیاد . ۳ میلیون اینا . 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
مثلا تابحال شده خونه نیان؟

ساعت کاریش کلا زیاده.

اما برای ما هم تایم داره 

۱۲ ادارس ۲۴ خونه .

حساب کن راهپیمایا چارشنبه سوری و تظاهرات و ۱۳ ب بدر پیشت نیس .اما بعدا تلافی میکنه

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

من هیچی از زندگیم نفهمیدم . هیچ وقت کنارم نبود . همش این شهر اونشهر اواره بودیم . و من تنها تو خونه. حقوقشم که کم . هیچیم نداریم . منم افسرده شدم .دیگه چی میخوای بگم 😂

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔