کسی تاحالا پیش نسرین جلیلیان رفته ؟من امشب رفتم مطبش بعد از ۴ ساعت معطلی رفتم تو برخوردش افتضاح بود و سریع بدون هیچ معاینه ای برام سرکلاژ نوشت تا پول جراحیشو بگیره خلاصه خیلی مادی بود....واقعا اینجور آدما چطور از خدا نمیترسن؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه مشکلت چی بوده ... اگه جنینت مرده باشه چیو میخواد معاینه کنه اگه خونریزی داری خب باز چیزو نمیشه معاینه کرد ولی باز یه دکتر دیگه برو اگه باز همون جواب رو بهت داد خب تنها راهت همونه ..دکترای خوبی که میشناسم
برو همدان زایمان کن من خالم هرکاری بگی کرد هرچی رشوه بگی به هر دکتری که فکر کنی اخرش میرفت تو اتاق عمل مامایی میومد میدیدش میگفت طبیعیه ولی همدان بیمارستان تامین اجتماعیش و یا خصوصیش مینویسه و انجام میدن
عزیزم خالتون کی زایمان کردن؟اخه من زایمان تو شهریوره
بچش ۲ سالشه .کلی گشت دنبال دکتر تو بیمارستان بیستون و امام حسین و امام رضا دکتر نزاشت همه دکترا قبول میکردن ولی خود بیمارستان سخت میگیره چون امار زایمان سزارین زیاد شده