2777
2789
عنوان

من نمازنمیخونم ولی

105 بازدید | 7 پست

یک ماه رمضان رو هم نمازمیخونم هم روزه میگیرم

چون وسواس نجس وپاکی دارم نمازخوندن سختمه بایدروزی سه باربرم حموم ولی واقعادلم میخادبخونم نماز

ولی این یک ماهومیخونم بارعایت همه مواردنجس وپاکی بااینکه کارم سخته

ولی بعدش روزازنو روزی ازنو

حس میکنم هیچ ثوابی نمیکنم اینطوری😭😭😭

فک کنم تا الان کمرنگ شده باشی

تا اخر سال محو شی

چ خبره آخه

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟

در روز سه بار میری حموم

خب کمرنگ میشی

بعدش نامرئی دیگه

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
خب راس میگه عزیزم، سه بار در روز حمام آخه میری... البته دست خودتون هم نیس حق داری سخته. 

من درحالت عادی سه بارنمیرم

میگم اگربخوام نمازبخونم بایدخیلی چیزارورعایت کنم