سلام بچه ها
میدونم که ماه رمضان امسال خیلی درگیره😔 و بدون بامیه خیلی دلگیر تر از سالهای قبله 😁
و خیلیها مثل من هستند که با توجه به شیوع این بیماری از خرید خوراکیهای روباز مثل همین بامیه خود داری میکنن😍
اینه که تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم و یه دستور خیلی ساده ازش براتون بذارم
البته من قبلاً هم چنین تاپیکی زدم😍
مواد لازم برای بامیه👇🏻
۱ پیمانه آرد الک شده
۱ پیمانه آب
۲ عدد تخم مرغ
۵۰ گرم کره
هل و زعفران به مقدار دلخواه
آب و کره و زعفران رو توی قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاد
وقتی جوش اومد آرد رو به یکباره اضافه میکنیم و با یه قاشق چوبی سریع هم میزنیم
اونقدر هم میزنیم تا مواد کاملا ترکیب بشن و مثل مواد حلوا کف قابلمه جمع بشن
بعد هل رو اضافه میکنیم و با حرارت کم یه مقدار دیگه مواد رو تفت میدیدم
بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم دماش بیفته
وقتی سرد شد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه میکنیم و دستکش میکنیم دستمون و مواد رو قشنگ ورز میدیم تا یه خمیر لطیف و نرم و یک دست داشته باشیم
بعد روغن رو میذاریم داغ بشه و مواد رو توی قیف میریزیم و اون سایزی که میخوایم با کمک قیچی میچینیم و داخل روغن میندازم و اجازه میدیم کاملا سرخ بشن و از روغن خارجشون میکنیم و توی صافی میذاریم تا روغن اضافه اش گرفته بشه وقتی تمام شد میریزیمشون توی شهد و میذاریم ۴ تا ۵ دقیقه بمونن باز میریزیم توی صافی تا شهد اضافه اش بره
مواد لازم برای تهیه شده👇🏻
۲ لیوان شکر
۱ لیوان آب
زعفران دم کشیدهء غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
۱ سوم لیوان گلاب
آب لیمو ترش ۱ قاشق مربا خوری
شکر و آب رو روی حرارت میگذاریم تا قل بزنه و قوام بیاد
وقتی غلیظ شد گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم
در نهایت آب لیمو رو و از روی حرارت برمیداریم تا سرد بشه
بهتره شهد سرد باشه وقتی بامیه ها رو بهش اضافه میکنید❤️

اون گردالی ها حاصل هنرهای بی حد و مرزه همسرمه🤕
نوش جان ❤️