2777
2789
عنوان

مامان های پسرهای متولد 83 کمک پلیزز

| مشاهده متن کامل بحث + 9475 بازدید | 196 پست
پرهام پسر کوچیکمه والان دوسال ویک ماهشه .خیلی پسر اروم وخوبیه اما اقرار میکنم به باهوشی پویا نیست .پویا وقتی دو سالش بود حروف الفبا رو میخوند تمام رنگها وحیوانات رو میشناخت .پیش یک روانشناس که بردمش گفت پسرت خیلی باهوشه .اما پرهام معمولیه مثلا الان دو سه تا رنگو میشناسه وبعضی از حیواناتو .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پونا جون

من شاغلم و پارسیا بیشتر وقتش رو خونه مامانم می گذرونه

اونجا هم بیشتر کارتون می بینه و بعضی وقتها مامانم باهاش بازی فکری انجام می ده و یه روز درمیون هم عصرها میبرتش پارک تا دوچرخه سواری کنه

من خودم خیلی وقت ندارم که براش بذارم، بازی با تبلت و کامپیوتر هم برای پنج شنبه جمعه هاست که خونه خودمونه
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
پونا جون

وقتی فاصله سنی بین بچه ها زیاد می شه مادر داغون می شه، اصلا از اینکه تا حالا اقدام نکردم پشیمون نیستم ولی از حالا به بعد رو دودلم

می ترسم از پسش برنیاییم
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
مامان پارسیا سلام عزیزم . نظر پارسیا چیه ؟اون چیزی نمیگه اخه پویا که خیلی دوست داشت الانم خیلی هوای داداششو داره باهم خیلی خوبند ..امیدوارم بهترین تصمیم رو وبتونی بگیری .
سلام دوستای عزیزم
بچه دوم خوبه ولی الان دیگه نه با این اوضاع بد افتصادی نویزهای ماواره و هزار الودگی دیگه
من خیلی راضیم که همنجنس هستن چون فکر وبازی و سرگرمی و نحوه بزرگ شدنشون مثل همه

عرفان زیاد هوای داداش یا خواهر نداشت ولی از اول دوست نداشت خواهر داشته باشه . الانم خدارورشکر باهم خوبن

عرفان بیشتر روهای هفته میره کلاس زبان تا الان دوتامدرک کمبریجشو گرفته و ارحت انگلیسی حرف میزنه . بعد از کلاسهاشم با پسرهمسایمون توی پارکینگ بازی میکنه

عاشقه نجومه ولی من هنوز جای خاصی رو نتونستم براش پیدا کنم

من کارم برنامه نویسی وب هست کارم رو توی خونه انجام میدم فعلا
افرین به عرفان .یعنی کاملا میتونه به انگلیسی ارتباط برقرار کنه .این عالیه .تبریک میگم .پویا هم از 6 سالگی میره کلاس زبان .زبانش خوبه ولی اینطوری نیست که راحت ارتباط برقرار کنه .مثلا کارتونهای دوبله نشده رو هنوز کامل متوجه نمیشه