2777
2789
عنوان

کسی بوده توی سونوی آنومالی بهش گفته باشن جنین مشکل داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30926 بازدید | 57 پست
ده دقیقه آرومم ، بعدش یهو اشکام میریزه دست خودم نیست

حالتا میفهمم اصلا استرس نداشته باش استرس بدترین مریضیه واست روحیوتو خراب میکنه و خدایی نکرده مشکلی برات پیش میاد ب چیزای خوب فکر کن و فقط امیدوار باش چیزی نذر کن.

انشاءالله عزیزم هیچ مشکلی نیست .. و چن ماه دیکه نی نی سالم و صالحتو بغل میکنی فقط اینکه بگم اینقدر ا ...

به دعاهاتون سخت محتاجم

شب و روزم شده گریه و نذر و نیاز 

خدا خودش بهم کمک کنه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واي متاسفم برات خدا خودش عوضشو بده خب برا من آنومالي هاشم سالم بود ازم گرفت راضيم ب رضايش

من مسمومیت بارداری گرفتم.چهار هفته بچه رشد نکرده بود و دکترای احمق نفهمیدن فقط صدای قلبشا میشنیدیم میگفتن سالمه و ورم مشکلی نیست

ده دقیقه آرومم ، بعدش یهو اشکام میریزه دست خودم نیست

بميرم برات خيلي سخته اين دوران ايشالا صحيح و سالم بغلش مي كني خوب خداي ناكرده زبونم لال اگرم خدا ي چيزي صلاح دونسته بهتره ك زود بدوني نه تنها تو هممون اصلا نگران نباش قرآن بخون بگو خدا صلاحتو ميخوام 

بميرم برات خيلي سخته اين دوران ايشالا صحيح و سالم بغلش مي كني خوب خداي ناكرده زبونم لال اگرم خدا ي چ ...

این حال و روز من نصیب کافر هم نشه به حق ۵ تن

برام دعا کنید سخت محتاجم

من مسمومیت بارداری گرفتم.چهار هفته بچه رشد نکرده بود و دکترای احمق نفهمیدن فقط صدای قلبشا میشنیدیم م ...

عزيزم بهترين دكتر اول خداست دوم خود انسان ب دكتر ميگي سرم درد مي كنه برا پا دارو ميدن ب دوست من گفته بودن بچه بيني نداره الان ي بيني داره اندازه سيب 

حتما حتما سالمه، فقط استرس نداشته باش. در مورد دختر من تو انومالی گفتند که تو بطن چپ قلب اکوژن دیده ...

خدا حفظش کنه

بعدش که گفتن ، دیگه هیچ کاری نکردین ، منتظر شدین تا دنیا بیاد ؟

یا تستهای دیگه انجام دادین و از سلامتش مطمئن شدین؟

عزيزم همراه تو خداست دلتو بسپار بهش آروم باش دختره يا پسر ني ني مون؟

فداتشم مهربونم 

تو ان تی گفتن دختره

تو آنومالی گفتن پسره

کلا شک دارم