یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم از کجا میفهمه ولی میگه از رو جمجمه اش میگم و تا اللن هم همه رو درست گفته چند تاشون الان بچه هاشون بغلشون برا پسر خودمم گفت دکتر اشتباه کرده این پسره
تجربه مشابه این مسائل را ما هم در اقواممون داریم نوه دایی همسرم رو گفته بودن مونگله نمیدونم چرا خانوادهشون دیگه نرفتن آزمایش دیگهای بدن البته این حرفی که میزنم مال حدود ۱۳ سال پیش هست،خلاصه ۵ ماه مادرش فقط گریه میکرد( شوهرشم گفته بود راضییم به رضای خدا،خواست خدا بوده نمیتونیم که بکشیمش،الحمدالله لحظه به دنیا اومدنش پرسیده بود بچم مونگله گفته بودن نه سالمه سالمه.
یکی دیگم دختر خالم دوقلو باردار شد،گفتن یکی از قل ها مونگله باید سقط بشه،رفتن کلی پول دادن شاید چیزی بالاتر از ده میلیون هزینه کردن آزمایش از مایع انجام دادن گفتن هر دو سالمن
خلاصه الی ماشاءالله از این تجربیات هست و چقدر بچه سالم که با این تشخیص های غلط بی گناه کشته شدن