2777
2789
عنوان

کسی بوده توی سونوی آنومالی بهش گفته باشن جنین مشکل داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30926 بازدید | 57 پست
نمیدونم منم جای خوبی رفتم ان تی گفته دختره ولی همه ی  علائم پسررودارم

عکسش بفرست برام جمجمه اش خوب معلوم باشه بدم شب همسرم نگاه کنه بگه نصف نی نی سایتی ها به تبحر شوهرم تو این امر 😁واقف هستن

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میفرستم    

نمیدونم از کجا میفهمه ولی میگه از رو جمجمه اش میگم و تا اللن هم همه رو درست گفته چند تاشون الان بچه هاشون بغلشون برا پسر خودمم گفت دکتر اشتباه کرده این پسره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
گفتن تریزومی۲۱مثبته و بچه منگل و باید سقط بشه.امینوسنتز دادم و بعد ده روزجواب اومد بچه هیچ مشکلی ندا ...

عزیزم چرا تو ۳۰ هفته بچتو از دست دادی؟؟علاعمم داشتی؟؟؟ چیشد زایمان کردی؟توروخدا کامل توضیح بده

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

منم سر دخترم

انومالی که کردم، گفتن کلیه هاش ورم داره و سرش پر کیست هست

یعنی تعداد کیست ها به قدری زیاد بود که نمیشد شمرد

رفتم تهران آزمایشگاه نیلو آزمایش دادم گفتن بچه سالمه

یکی دوهفته بعد رفتم سونو گفتن اثری از کیست ها نیست،ولی ورم کلیه بودتاوقتی دنیا بیاد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

تجربه مشابه این مسائل را ما هم در اقواممون داریم نوه دایی همسرم رو گفته بودن مونگله نمی‌دونم چرا خانواده‌شون دیگه نرفتن آزمایش دیگه‌ای بدن البته این حرفی که می‌زنم مال حدود ۱۳ سال پیش هست،خلاصه ۵ ماه مادرش فقط گریه میکرد( شوهرشم گفته بود راضییم به رضای خدا،خواست خدا بوده نمیتونیم که بکشیمش،الحمدالله لحظه به دنیا اومدنش پرسیده بود بچم مونگله گفته بودن نه سالمه سالمه.

یکی دیگم دختر خالم دوقلو باردار شد،گفتن یکی از قل ها مونگله باید سقط بشه،رفتن کلی پول دادن شاید چیزی بالاتر از ده میلیون هزینه کردن آزمایش از مایع انجام دادن گفتن هر دو سالمن

خلاصه الی ماشاءالله از این تجربیات هست و چقدر بچه سالم که با این تشخیص های غلط بی گناه کشته شدن

نمیدونم دعای کدومتون بود ، خدا اشکامو دیدده دقیقه پیش از آزمایشگاه زنگ زدن که بچه سالمه قربونتون برم

برا منم دعا کن تو سونو آنومالی مشکلی نداش همه چیز عالی بود  ولی آزمایش آنومالی مشکوک به سندروم داون هست دعا کن مشکلی نباشه ..۳۶سالمه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد