2777
2789
عنوان

کسی بوده توی سونوی آنومالی بهش گفته باشن جنین مشکل داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30923 بازدید | 57 پست
خدا حفظش کنه بعدش که گفتن ، دیگه هیچ کاری نکردین ، منتظر شدین تا دنیا بیاد ؟ یا تستهای دیگه انجام ...

یه اکو قلب جنین انجام دادند که بازم گفتند هست، ولی دکترم گفت ممکنه حتی تو قلب من الان باشه مهم نیست، گفت تو نسل اسیایی ها بیشتر دیده میشه ولی تا آخر بارداری ممکنه از بین میره. بعد تولد طبیعی طبیعی بود هیچ مشکلی نداشت. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله هیچ اتفاق بدی نمی افته سالم وسلامت بدنیامیاد

نمیدونم دعای کدومتون بود ، خدا اشکامو دید

ده دقیقه پیش از آزمایشگاه زنگ زدن که بچه سالمه 

قربونتون برم 

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
فداتشم مهربونم  تو ان تی گفتن دختره تو آنومالی گفتن پسره کلا شک دارم

برا منم تو ان تیگفت دختره و آن مالی پسر الان پسرم ۱۶ ماهشه

برا خواهرم تو ان تی گفتن بچه مشکل داره سقط کن موند آن مالی رفت گفتن مشکل داره رفت پیش جنین شناس البته تو آزمایش مشکل بود جنین شانس گفت مشکل نداره الان ۳۵  هفته گی بچه به دنیا آمده هیچ مشکلی هم نداره ۵ روزشه

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
ببخشید جایی که رفتید اول گفت دختر بعد گفت پسر تبحر داشت ؟

توی هفته های ۱۲ تا ۱۴ به رشد جنین  مونده بیضه ها تشکیل میشن من مطالعه کردم برا من تو ۱۱ هفته و ۵ روز گفت دختر ولی ۱۷ هفته گفت پسره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
ده دقیقه آرومم ، بعدش یهو اشکام میریزه دست خودم نیست

دقیقا درکت میکنم میفهمم حالتو

تو اولین  غربالگریم ریسک سندروم دان زده بود 

همه  دکترهای شهرمونو رفتم چقدر سونو گرافی چهار بعدی  دادم یکی میگفت آمینوسنتز بده یکی میگفت نههه خطر پارگی کیسه آب داره چه روزهای بدی بود😔

خداروصد هزار مرتبه شکر دخترم  سالمه

تا وقتی بدنیا بیاد من مردمو زنده شدم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .