2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون

155 بازدید | 15 پست

دوستان من پریودام نامنظمه معمولا ۳۴ تا ۳۷ روزست این ماه دکتر بهم قرص دوفاستون داده تا ۱۰ شب٫ الان ۵ شبه که از مصرف دوفاستون گذشته ولی هنوز پریود نشدم٫ معمولا چند وقت بعد تموم شدن دوفاستون پریود میشن!؟ ممکنه باردار باشم؟ کی بیبی چک بزنم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم نامنظم بود ی دوره دوفاستون استفاده کردم منظم شد ،البته ۱۵روز کشید تاپریود بشم بعداون دیگه ک ...

عزیزم چند ماه استفاده کردی؟ دکتر برای من اندازه ۴ ماه تجویز کرده الان آخریشو دارم میخورم توی این د

وضعیت کرونا نمیخوام برم دکتر اگه برم از داروخانه بخرم میشه بخورم؟ که نظم پریم بهم نریزه . چون نمیدونم حداکثر چند ماه میشه خورد محدودیت داره یا نه

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
عزیزم چند ماه استفاده کردی؟ دکتر برای من اندازه ۴ ماه تجویز کرده الان آخریشو دارم میخورم توی این د ...

برامن برای س ماه نوشته بود من ی ماه استفاده کردم دیدم خوب شدم گذاشتم کنار،فک نکنم بدون نسخه بدن 

عزیزم چند ماه استفاده کردی؟ دکتر برای من اندازه ۴ ماه تجویز کرده الان آخریشو دارم میخورم توی این د ...

من ماه اوله که استفاده میکنم٫

شما دورههاتون چند روزه شده؟!

معمولا با مصرف دوفاستون دوره ها چند روزه میشه؟!

من تواقدامم،کلا ازروزی ک اقدام کردم پریودم بهم ریخته بود یازود میشدم یادیر،بعد دوفاستون سرساعت پریود میشم من دوره هام ۳۰روزس،الان ۷ماهه ک یروزم اینور اونورنشده

شاید باردار باشی! زمانی که استفاده میکردی چند روز بعد قطع قرص پریود میشدی؟!

یه یا دو روز بعد کمر درد دارم سینه هامم درد میکنه ولی نشدم یاید بیست و پنجم میشدم بیست وپنجه فرودین اخه جلوگیری دارم فک نکنم باردار باشم

مامان دوقلو ها