چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم روی گوشی تون باید اجازه رو بزنید که بتونید فایل های گوشی رو در لپ تاپ باز کنید لپتاپهم تقر ...
چجوریاینوکمیگیدروشنکنم
ابتدا با استفاده از کابل USB اسمارت فون اندرویدی را به رایانه متصل کنید.
پس از برقراری ارتباط میان گوشی و کامپیوتر، بر روی گوشی خود پیغامی را دریافت خواهید نمود که از شما خواستار اجازه به دسترسی اطلاعات توسط رایانه خواهد بود. در این مورد بر روی گزینه Allow کلیک نمایید.
اینک وارد " This PC " شوید و بر روی آیکون گوشی کلیک نمایید. در این مرحله می توانید به دیتاهای موجود در حافظه RAM و یا مموری کارت موجود در اسمارت فون دسترسی پیدا کنید.