2777
2789
عنوان

کسایی ک نی نی هاشون الرژی داره بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4647 بازدید | 33 پست

کلیسم میخوردم به خاطر اینکه لبنیات نمیخوردم. هرچندوقت یکبارم با تجویز خودم آمپول تقویتی میزدم😁

من و شوهرم هردو آلرژی داریم متاسفانه . من فصل بهار شوهرمم بادمجان و گوجه میخوره خارش میگیره

شهدا شرمنده ایم 😢
کلیسم میخوردم به خاطر اینکه لبنیات نمیخوردم. هرچندوقت یکبارم با تجویز خودم آمپول تقویتی میزدم😁 من ...

نه ما الرژی نداریم ولی خانوادش حتما دارن...چشکاشو و با بینیش خیلی میخارونه و موقه شیر خوردن وحشتناک میخارونه و خیلی گریه میکنه..یعنی حساسیت فصلی ام داره؟ اخه خدایا چی بگم این طفلی هزارتا درد با هم داره اخه‌چرا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسر منم آلرژی خیلی شدید داره به همه چیز واکنش نشون میده حتیسیب زمینی وسیب که شما میتونی بخوری من بردمش پیش فوق تخصص آلرژی ازمایش و تست انجام دادم گفتن به ی سری چیزا حساسه ولی خیلی دقیق نبود البته من زود بردم زیر شش ماه بود واقعا سخته الان بهش شربت ستریزین میدم و نئوتادین بعد یک ماه استفاده الان بهتره کمتر میپاشه من که هیچ جونی برام نمونده حتی به مرغم حساسه فقط مدارا کن

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
عزیزم پسر منم آلرژی خیلی شدید داره به همه چیز واکنش نشون میده حتیسیب زمینی وسیب که شما میتونی بخوری ...

واقها؟ وای خدای من..واکنش بدنش بصورت جوش و ایناس؟؟؟..دخترم چشماشو خیلی میخارونه خیلی...فک کنم حساسیت فصلی داره...نمتونه شیر بخوره انقد میخاره...دکترش چی گفت؟ میگه خوب میشن و تا کی اینجورن؟ اخه مدارا کنم امیدی هست خوب بشه؟

عزیزم پسر منم آلرژی خیلی شدید داره به همه چیز واکنش نشون میده حتیسیب زمینی وسیب که شما میتونی بخوری ...

الهی بمیرم پش شما چی میخوری؟؟؟ اره بخدا خیلی سخته خیلیببی..منم از سه ماهگی فهمیدمو نخوردم دیگه...بعضی وقتا ی چیزاییو امتحان میکنم میبینم اینجور کلا حذف میکنم...من درک‌میکنم ..خدا کمکمون‌کنه...میگم شیر خشک بده اینجوری از بین میری اخه چی باید بخوری

سلام عزیزم دخترمنم آلرژی شدیدداره شیرنئوکیت سهمیه ای میخوره که اونم باسرنگ وگریه وکارتون وسرچرخوندن الان نزدیک ۸ماهش تموم بشه اماتنها چیزی که بعنوان کمکی میخوره مرغ وآب مرغ بافرنیم اسهال شدپسرشماچندوقتشه غذاچی میخوره؟دکترگوارش دکترم گفت الان ببری تست آلرژی درست نشون نمیده بایدیکسالگی ببری دیوونه شدم تکون خوردی اسهال شده

سلام عزیزم دخترمنم آلرژی شدیدداره شیرنئوکیت سهمیه ای میخوره که اونم باسرنگ وگریه وکارتون وسرچرخوندن ...

سلام پسر منم هشت ماهش شیر نئوکیت براش تجویز شد که نخورد ولی من تو چهار ماهگی براش ازمایش و تست انجام دادم اونایی که نشون داد واقعا آلرژی داره ولی ی سری چیزای دیگه ام آلرژی داره که نشون نداد تقریبا به همه چیز واکنش نشون میده ولی اکثر بچه‌ها به گوشت گوسفندی و لبنیات بز واکنش نمیدن که من استفاده کردم راضیم من رژیم غذایی خیلی سختی داشتم خیلی سخت به طوری که فقط سه هفته ای کامل فقط برنج و مرغ آبپز خوردم ولی بازم میپاشید دیگه ول کردم اون چیزایی که تو تستش بود اصلا لب نمیزنم بقیه چیزارم با احتیاط کامل کم کم دارم شروع میکنم هفته ای یک چیز اضافه میکنم 

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
سلام پسر منم هشت ماهش شیر نئوکیت براش تجویز شد که نخورد ولی من تو چهار ماهگی براش ازمایش و تست انجام ...

خب عزیزم من براش برنج روبه صورت فرنی تست کردم به صورت آبکش تست کردم حساسیت داشت اسهال شدمرغ دادم خوب بودالان ۴مین روزه که میخوام سیب زمینی بدم احساس میکنم اینم بهش نمیسازه وقتی نمیسازه چیکارکنم خب پسرشماالان چی میخوره به عنوان کمکی من شیرندادم حتی یه قطره شیمی درمانی میشم مجبورا نئوکیت روباسرنگ وقاشق وشیشه وسرلاک خوری هرجوشده میدم.پسرشماوزنش خوبه؟

وای عزیزم بخدا خیلی ناراحت شدم ان شاءالله که خدا شفا بده هم به خودت هم دختر نازت  خداروشکر پسر من به برنج و گوشت گوسفندی آلرژی نداره امروزم بعد چهار ماه اندازه ای ی نخود بهش تخم مرغ دادم واکنش زیادی نشون نداد شما هم تخم مرغ بده یا بلدرچین میگن واکنش نمیده راستی من بهش فرنی با شکر میدادم واکنش میداد ولی با قند سرخ دادم خوب بود اگر عدس حساس نیست براش سویق عدس درست کن پوره ای هویج کدوخورشتی امتحان کن حبوبات خیلی سخته خدا کمک کنه به هممون الخصوص شما که خودتونم مشکل دارید جعفری بریز تو غذاش گوشتد بوقلمون شتر مرغ همه رو امتحان کن ان شاءالله تا یک سالگی خوب میشن حتما حتما پیش دکتر آلرژی ببر بازم اگه کمکی از دستم برمیاد بگید 

به همه چی...تمام میوه ها بجز سیب...تمام غذاها بجز مرغ و سیب زمینیو هویج رب و پیاز سرخ شده و برنج و ن ...

منم بااینک بزرگم خودم بشدت وحشتناک درگیرالرژیم بهمچی الرژی دارم حتا قرص دارو های جز الرژی پوست استخون شدم ۵سالع الرژیم تنفسی دارویی و غذایه...نمیدونم خداچرادلش برام نمیسوزه الانم ویروس کروناگرفتم ن تونستم برم دکترنه تونستم ک دارو بخورم فقد دارم زجرکش میشم...بنظرم خودمو بکشم خیلی بهتره تازره زره  وایسم تابمیرم

منم بااینک بزرگم خودم بشدت وحشتناک درگیرالرژیم بهمچی الرژی دارم حتا قرص دارو های جز الرژی پوست استخو ...

سلام عزیزم

آلرژی تنفسی شما خوب شد؟ دختر ما هم دقیقا مشکل شما رو داره چیکار کردین؟ لطفا به منم بگین

سلام عزیزم آلرژی تنفسی شما خوب شد؟ دختر ما هم دقیقا مشکل شما رو داره چیکار کردین؟ لطفا به منم بگین

نه عزیزم خوب کجا بود زندگیم نابود شد هر روز آرزوی مرگ دارم

مجردم ۵سال گرفتار شدم سنم رفت بالا ن ازدواج ن کار ن چیزی ن تفریح ن خوراک وقتی میبینم مث پیرزن ۱۰۰ساله ایطور حبسم تو خونه و پرهیزم دوس ندارم زنده باشم

وزنم شد۳۸ هیچ نمبخورم حمله تنفسی میشم ۵ساله نون نخوردم کلا بخام بهت بگم زندگی ندارم💔😭

نه عزیزم خوب کجا بود زندگیم نابود شد هر روز آرزوی مرگ دارم مجردم ۵سال گرفتار شدم سنم رفت بالا ن ...

هیچ میدونین استرس و اضطراب آلرژی رو بیشتر میکنه؟ من نمیگم سخت نیست ولی کم طاقت هم نباشین و خدا رو چه دیدی شاید خیلی زود آلرژی تون افت کنه و راحت بشین

به چیزای خوب فکر کنین و فقط و فقط از خدا بخواهین❤❤

هیچ میدونین استرس و اضطراب آلرژی رو بیشتر میکنه؟ من نمیگم سخت نیست ولی کم طاقت هم نباشین و خدا رو چه ...

نمیدونین تو چ حالیم ۵ساله دست ب دعام ولی خدا منو نمیبینه

استخون شدم پوست و استخون کسی چ میدونه من چقد گشنگی میکشم 

کسی چ میدونه با هردفعه اجابت مزاج ضعف میکنم 

کاش متولد نمیشدم چون از بچگی زندگی خوبی نداشتم انتظار داشتم بزرگ بشم زندگیم تغیر کنه ولی هرچ سنگه جلو آدم لنگه

الان ۳۵سالمه خدا دیگ میخاد کی کمکم کنه ن ازدواج کردم ن سرکار رفتم ن تفریح دارم ن خوراک دارم بنظرت آدم میتونه زندگی کنه  و تمام اینا و شرایط پرخاشگرم کرد 

نمیدونین تو چ حالیم ۵ساله دست ب دعام ولی خدا منو نمیبینه استخون شدم پوست و استخون کسی چ میدونه م ...

فقط میتونم بگم معجزه خداوند به یکباره اتفاق می افته و امیدوارم  اون لحظه هر چه زودتر براتون برسد