2777
2789

دخترم شش ماهش داره میشه..رفلاکس و الرژی ...ب همه چی الرژی میده...ی مدت رفلاکسش خوب بود ولی دوباره عود کرده...مامانایی ک الرژی داشته نی نی هاشون کی خوب میشن؟ بخدا خسته شدم..ضعیف شدم ..هیچ میوه ای هیچ غذای درست حسابی نیس...توروخدا بگین کی تموم میشه؟ سرشون نمیمونه این الرژی ؟ با چی شما شروع کردین و الرژی نداد؟

دختر من از اولم آلرژی داره من بهش توت فرنگی دادم کل صورتش دون دون شد ترسیدم بردم دکتر گفت آلرژی داره بهش چیزای آلرژی دار نده من خودمم آلرژی دارم از من به ارث برده احتمالا تا ابد هم خواهد داشت😢 الان تازه ۱۴ ماهه ست

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من از اولم آلرژی داره من بهش توت فرنگی دادم کل صورتش دون دون شد ترسیدم بردم دکتر گفت آلرژی داره ...

یعنی چی؟ یعنی تا اخر عمرشون هیچی نمتونن بهورن..دختر من ب همه چی الرژی میده همه چی...من اصلا ندارم ...شاید خانواده شوهرم دارن و نمیگن

پسر منم رفلاکس داره با حساسیت  ب پروتئین گاوی دیروز ی کم موز و سیب آب پز کردم دادم خورد امروز م ...

خلط ک برای رفلاکسیا عادیه..همشون دارن...خون نباید باسه...اگه بدنش دون دون قرمز میزنه و بیقرار میشه نده بهش حتما الرژی ب موز داره...سیب الرژی زا نیست

به چه چیزایی آلرژی داره؟ 

من پسرم از چهار ماهگی رفلاکسش شروع شد. دکتر گفت بادام و تخم مرغی و پروتئین گاوی ممنوع.

خیلی سخت بود واقعا حتی کیک و بیسکویت که تخم مرغ یا شیر داشت هم نمیتونستم بخورم. تقریبا تا ده یازده ماهگی یکم بهتر شد دیگه بعده یک سال حساسیتش به پروتئین گاوی از بین رفت. الان نوزده ماهش ولی به تخم مرغ هنوزم حساسیت داره خودم یکم میتونم بخورم ولی به خودش میدم اذیت میشه

شهدا شرمنده ایم 😢
خلط ک برای رفلاکسیا عادیه..همشون دارن...خون نباید باسه...اگه بدنش دون دون قرمز میزنه و بیقرار میشه ن ...

مرسی عزیزم 

من همش نگران این خلط های تو مدفوعش هستم واقعا آزار دهنده شده برام نمیدونستم  عادی هست ❤

یعنی چی؟ یعنی تا اخر عمرشون هیچی نمتونن بهورن..دختر من ب همه چی الرژی میده همه چی...من اصلا ندارم .. ...

نمیدونم باید ببری دکتر بگه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
به چه چیزایی آلرژی داره؟  من پسرم از چهار ماهگی رفلاکسش شروع شد. دکتر گفت بادام و تخم مرغی و پ ...

به همه چی...تمام میوه ها بجز سیب...تمام غذاها بجز مرغ و سیب زمینیو هویج رب و پیاز سرخ شده و برنج و نون...خرما و عسلم الرژی نداده البته گرمیش اذیت میکنه خیلی بخورم...من هر کوفتی میخورم بدنش پر میشه دون دون...بخدا دارم دیوونه میشم ..دیگه نمدونم چ غذایی درست کنم..حبوبات هم میخورم حساسیت نمیده اما رفلاکسش عود میکنه...اخه تا کی اینجوره؟ من یعنی بعد یکسالگی میتونم هم خودم بخورم هم‌خودش؟ 

به همه چی...تمام میوه ها بجز سیب...تمام غذاها بجز مرغ و سیب زمینیو هویج رب و پیاز سرخ شده و برنج و ن ...

میفهمم خیلی سخته . باید یه لیست تهیه کنی طبق همون پرهیز داشته باشی. حتما ببر زیر نظر پزشک باشه. زمانش معلوم نیست. دکتره پسره من میگفت ممکنه تا یک سال شایدم دوسالگی. هرچی بزرگتر شه کمتر میشه ان شالله

شهدا شرمنده ایم 😢
میفهمم خیلی سخته . باید یه لیست تهیه کنی طبق همون پرهیز داشته باشی. حتما ببر زیر نظر پزشک باشه. زمان ...

اگه رعایت بکنم این الرژی نمیمونه روش؟ همه‌چیو جز اونایی ک گفتم حذف کردم..گاهی ناخونکی میزنم پر بدنش دون دون میشه...دکتر متخصص اطفال میبرم بخاطر رفلاکسش..باید بجز اون پیش کسی دیگه برم؟

فکر کنم احتمالش خیلی کم باشه بمونه روش. اگه میبینی آلرژی ش شدیده پیش یه متخصص آسم و آلرژی هم ببر ضرر نداره. من خودم نبردم چون به خوراکی های کمی حساسیت داشت

شهدا شرمنده ایم 😢
فکر کنم احتمالش خیلی کم باشه بمونه روش. اگه میبینی آلرژی ش شدیده پیش یه متخصص آسم و آلرژی هم ببر ضرر ...

اهان...بعد شما خودت قرصای مکمل استفاده میکردی؟ والا دکترش گف نهایتا تا دوسالگیه..البته خاهر شوهرم ک داشته تا همون یکی دوشالگی بوده الان ک بزرگ شده هیچ الرژی نداره فقط چون میوه و سبزیجات نمیخوره ب علت کمبود ویتامین زیاد اگزما میزنه دستش..وگرنه همه چی میخوره