2777
2789

"‏لا تحزن سیخلق لک الله من ظلمة الایام نورا!"

غصه نخور؛

خدا از تاریکی های روزگار برات نور و روشنایی می آفرینه✨ 💕

خوندنش اتفاقی نیس 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطاب به خستگان جهان:

باشد ک اشک بعدی شما،اشک شوق باشد🌱

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بش فکر نکن اصلا به خانواده شوهر فکر نکن زبونتم اسمشو نیار انرژی منفیشو جذب میکنی

کاری ب کارشون ندارم رفت و آمد هم ندارم 

مگرمناسبت باشه ،مدام هرکاری داره عین طلبکارا زنگ میزنه همه رو نوکر میببنه زبون تندوتیز،55سالشه مجرده 

کاری ب کارشون ندارم رفت و آمد هم ندارم مگرمناسبت باشه ،مدام هرکاری داره عین طلبکارا زنگ میزنه همه رو ...

جواب تلفن نده بزن رو بلاکی حرف زد به شوهرت بگو ندیدم یا نمیخوام صحبت کنم اعصابمو که از سر راه نیوردم گلگیه ،ناراحتیه ،به شما بگه به من بگه باهم حلش کنیم نه فقط به من بگه ومنم راه حلی ندارم چون باهاتم مشورت نکردم‌ممکنه سو تفاهم‌پیش بیاد 

جواب تلفن نده بزن رو بلاکی حرف زد به شوهرت بگو ندیدم یا نمیخوام صحبت کنم اعصابمو که از سر راه نیوردم ...

ببین زنگ میزنه خونه پشت هم، بعد گوشیم،بعد زنگ میزنه شوهرم اونم محل کار ج نده، زنگ میزنه خونه مامانم، عفریته ای دومی نداره، یه تلفن دسش داره عاصی کرده ،دارو میوه خرید، لباس، گیره، دکتر

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

وَالضُّحَى ﴿١﴾ وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَى ﴿٢﴾ مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى ﴿٣﴾ وَلَلآخِرَةُ خَیْرٌ لَکَ مِنَ الأولَى ﴿٤﴾ وَلَسَوْفَ یُعْطِیکَ رَبُّکَ فَتَرْضَى ﴿٥﴾ أَلَمْ یَجِدْکَ یَتِیمًا فَآوَى ﴿٦﴾ وَوَجَدَکَ ضَالا فَهَدَى ﴿٧﴾ وَوَجَدَکَ عَائِلا فَأَغْنَى ﴿٨﴾ فَأَمَّا الْیَتِیمَ فَلا تَقْهَرْ ﴿٩﴾ وَأَمَّا السَّائِلَ فَلا تَنْهَرْ ﴿١٠﴾ وَأَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّکَ فَحَدِّثْ ﴿١١﴾  

گمان می کنی من تو را فراموش کرده ام-  قسم به خورشید در هنگامه ظهر و قسم به تارکی شب ،که من هرگز تو را فراموش نکرده ام ، و فقط این را بدان که آینده ات بهتر از از گذشته و حال است و حالا در عوض انقدر به تو می دهم که از من راضی شوی آیا یادت نمیاد که یتیم بودی سامانت دادم، و گمراه بودی هدایت کردم یادت نییاد که فقیر بودی غنیت کردم پس حالا تو هم اگر یتیم دیدی سامانش بده، واگر فقیر دیدی غنیش کن، و از نعمت هایی که بهت داده شده برای همه تعریف کن